30 dec. 2022 | 10:00

Program de Revelion la TV. Ce surprize pregătesc PRO TV, Antena 1 sau Kanal D în noaptea dintre ani

Emisiuni TV
Program de Revelion la TV. Ce surprize pregătesc PRO TV, Antena 1 sau Kanal D în noaptea dintre ani
Ce program de Revelion la TV vei putea să urmărești. Se anunță distracție maximă în noaptea de trecere dintre ani.

În noaptea de trecere dintre ani, mulți români obișnuiesc să se uite la televizor. O demonstrează audiențele înregistrate de posturile de televiziune din România, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie. Ce program de Revelion la TV vei putea urmări pe PRO TV, Antena 1 sau Kanal D poți afla în rândurile de mai jos. Se anunță momente speciale pentru telespectatori.

Program de Revelion la TV

Posturile de televiziune din România au anunțat ce programe vor difuza pe micile ecrane, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie. Revelionul va fi marcat de momente frumoase și mici distracții. Telespectatorii vor fi, cu siguranță, cu zâmbetul pe buze. Se vor bucura foarte mult împreună, în noaptea de Anul Nou.

PRO TV va difuza, de Revelion, programul „Protevelion 2023”. Show-ul ce se anunță a fi unul fastuos va începe la ora 20.00, potrivit anunțului făcut de către reprezentanții postului din Pache Protopopescu. La emisiunea din noaptea de trecere dintre ani vor participa mai multe nume cunoscute din industria muzicală.

„În primul rând, vă veți simți bine cu noi. Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție”, a promis Pavel Bartoș, care va prezenta „Protevelionul” împreună cu cântăreața Raluka.

Ce artiști vor apărea la PRO TV

Printre perechile care vor putea fi remarcate la PRO TV se numără: Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa.

Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu sunt doar câțiva dintre artiștii care se vor strădui să creeze atmosferă frumoasă pentru românii de acasă.

Program de Revelion la TV – Antena 1

Postul TV Antena 1 a pregătit, de asemenea, un show special pentru fanii săi. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, asistați de celebrul Nea Marin, vor fi cei care vor întreține atmosfera de Revelion. Românii care vor urmări programul televizat de la Antena 1 se vor bucura, fără îndoială, de momente pline de umor.

Și la postul TV amintit vor urca pe scenă mulți invitați din lumea mondenă românească. Pe lângă soliști și cântăreți, mai multe vedete de televiziune promit să aducă buna-dispoziție în casele telespectatorilor.

Surprize de Revelion la Kanal D

Reprezentanții postului TV Kanal D promit, de asemenea, o ediție de sărbătoare pentru audiența lor. Noaptea de trecere dintre ani se anunță a fi una specială pentru românii care sunt fani declarați ai programelor TV difuzate de Kanal D.

Astfel, începând cu ora 19.00, la Kanal D se va difuza un episod cu totul deosebit din emisiunea „Casa Iubirii”, prezentată de celebra Andreea Mantea. De la ora 21.00, românii vor putea să vizioneze filmul artistic „Cum să fii amantu’ la femei”. Materialul umoristic îți va aduce, fără îndoială, zâmbetul pe buze în noaptea de Revelion la TV.

De la ora 23.00 până la ora 01.00, când vom fi intrat deja în 2023, pe Kanal D se va difuza un episod deosebit din „Strada Speranței”, special pentru a ajuta telespectatorii să își mențină o stare de spirit bună. După ora 01.00, fanii Voltaj vor putea asista la momente deosebite create de formațiunea muzicală, în cadrul unui concert.

În altă ordine de idei, pe 31 decembrie, DIGI24 anunță că va serba două evenimente importante. Primul este, așa cum ați ghicit, trecerea în anul 2023. Al doilea se referă la împlinirea a zece ani de la existența postului de televiziune pe piața media din România. Astfel, pe DIGI24 vei putea urmări prima ediție BREAKING SHOW, care se promite a fi marcată de umor fin, relaxare și muzică interpretată live.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Capital.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TOTAL INTERZIS în VINEREA MARE! E cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro