Cu cine încearcă PRO TV să îi facă lui Dan Negru concurență de Revelion 2022. Oare va reuși?

Cu cine încearcă PRO TV să îi facă lui Dan Negru concurență de Revelion 2022. Oare va reuși?
Dan Negru a doborat toate recordurile in pandemie

Între Antena 1 și Pro Tv există o concurență încă de când ambele programe au început să difuzeze. Între timp, Antena 1 a luat celebrul film Singur Acasă, cu care televiziunea concurentă a bătut recorduri de audiență aproape în fiecare an. Acum, se pare că între cele două televiziuni va exista o bătălie dură și în ceea ce privește programele de Revelion. Dan Negru este veteranul Revelioanelor de la Antena 1, însă postul concurent vine cu o ofertă pe măsură.

Pro Tv vrea să ia fața Antenei 1 cu Revelionul

Postul din Pache Protopopescu se pregătește pentru Revelionul 2022 cu care speră să ia fața Antena 1.  Printre invitații speciali în noaptea dintre ani se numără Smiley, Theo Rose și Amalia Enache, dar și vedete precum Mihaela Rădulescu, Monica Bârlădeanu și Ruby.

Dan Negru va avea concurență serioasă, pentru că la Pro Tv Revelionul va fi prezentat de Pavel Bartoș și Raluka.

La Antena 1, noaptea dintre ani vine cu un show de senzație la care vor lua parte nume grele din showbizul românescu, precum Gheorghe Zamfir, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, dar și persoane importante pentru lumea digitală.

Pe de cealaltă parte, Pro Tv vine cu ediția din noaptea dintre ani, numită Protevelion, la care vor lua parte mai multe vedete din trust. Mai multe personalități au postat pe rețelele sociale imagini de pe platoul de filmare.

„Am o certitudine: petrecem Revelionul împreună, la Pro Tv și va fi SENZAȚIONAL! Am verificat din toate sursele și cu ochii mei! Smiley, Neti Sandu, Irina Rimes, Andrei Aradits, Pălimariu Magda, Mihaela Bilic”, a scris Amalia Enache.

Este pentru prima oară după mulți ani în care postul din Pache Protopopescu pregătește un program special pentru noaptea de Anul Nou. Printre invitați se numără și Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții. 

Filmările încă sunt în toi, iar membrii echipei care va face show total de Revelion pregătesc surprize pentru cei de acasă.

Ce plănuiește Dan Negru pentru Revelionul Starurilor 2022

Pe de altă parte, Dan Negru face istorie la Antena 1 de 22 de ani. l este numit Regele Audiențelor pentru show-ul pe care îl face de fiecare dată pe ecran.

Pe 3 și 4 decembrie, vedeta a filmat Revelionul Starurilor alături de vedete din showbiz, oameni politici, cântăreți și artiști.

Cele mai multe vedete care participă la Revelionul cu Dan Negru vor fi plătite cu 1.000 de euro, o singură excepție fiind Bianca Drăgușanu, care va primi 2.000 de euro.

Revelionul Starurilor 2022 va avea 90 de persoane celebre din România și oficialii postului speră să doboare un nou record de audiență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI