Program Auchan în condițiile situației de urgență. Ce orar va avea magazinul în aceste zile

Program Auchan în condițiile situației de urgență. Ce orar va avea magazinul în aceste zile
Orarul de funcționare a magazinului Auchan în perioada situației de urgență.

România a intrat luni în stare de urgență, o măsură execepțională luată, potrivit autorităților, în principal pentru a permite alocarea de resurse, pe fundalul crizei coronavirus. În spațiul public se fac apeluri la calm și solidaritate.

Orarul de funcționare a magazinului Auchan în perioada situației de urgență

Pandemia de coronavirus a avut efecte la nivel global. În prezent, România se confruntă și ea cu noul tip de virus, așa că marile companii au fost nevoite să recurgă la anumite măsuri de precauție pentru a preveni o extindere în masă a COVID-19.

În acest context românii au ieșit din casă pentru a face provizii, iar marile lanțuri de magazine s-au văzut nevoite să instaureze și ele unele reguli și să se ocupe de o aprovizionare serioasă. Astfel, reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), din care fac parte marile lanțuri de magazine, au anunțat că furnizorii și partenerii logistici lucrează zi și noapte pentru a aproviziona depozitele cu produsele a căror cerere este ridicată.

Magazinele vor fi aprovizionate normal

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România asigură populația că există stocuri suficiente de alimente, însă face apel la cumpătare. Mai ales că pe rețelele de socializare au apărut în ultimele zile zvonuri alarmiste sau fotografii cu rafturi goale:

„Ştim că mulţi dintre voi sunt preocupaţi în legătură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înţelegem şi vă împărtăşim îngrijorările şi vă anunţăm că facem tot ce putem pentru ca voi şi familiile voastre să aveţi alimentele şi produsele esenţiale de care aveţi nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajaţii, clienţii şi de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autorităţile, furnizorii şi partenerii noştri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine şi pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată.(…)

Supermarket Auchan.
Orarul de funcționare a magazinului Auchan în perioada situației de urgență.

Dar avem nevoie şi de ajutorul vostru. Vă rugăm să fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi. Înţelegem frământările voastre dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie. Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor. Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă şi de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face faţă acestei provocări. Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toţii în siguranţă şi să vă oferim produsele necesare”, afirmă reprezentanţii AMCMR citați de Agerpres.

Măsuri de prevenție

Acest interval orar va permite să fie luate toate măsurile de prevenție și limitare a expunerii, în condițiile în care numărul infecțiilor cu coronavirus din România crește de la o oră la alta.

Și supermarketurile din România au anunțat măsuri speciale în această perioadă. Hypermarketul Auchan va avea program normal ca și până acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI