Program Mega Image în condițiile situației de urgență. Ce orar va avea magazinul

Program Mega Image în condițiile situației de urgență. Ce orar va avea magazinul

Mega Image este un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate din România, fondat în București în 1995. Mega Image este printre cele mai bune magazine din categoria Supermarket deschise la București. Distantele dintre magazinele Mega Image sunt calculate în raport cu orașul București. Dacă faceți clic pe orice punct de vânzare, accesați detaliile magazinului pentru a vedea programul și ofertele Mega Image valabile la acel magazin Supermarket.

Ce orar va avea Mega Image în condițiile situației de urgență

Mega Image, retailerul cu cele mai multe magazine pe km pătrat din Capitală, deține la nivel național o rețea de peste 600 de unități. Dintre acestea aproximativ 500 se regăsesc în București, atât supermarketuri, cât și concept store-uri, magazine de proximitate Shop&Go sau magazinele Gusturi Romanești. Iată programul de funcționare al magazinelor Mega Image pe perioada situației de urgență și câte dintre acestea sunt deschise non-stop.

Retailerul belgian a intrat pe piața locală în 1995 și de-a lungul timpului a ajuns să deschidă unități în toate cartierele bucureștene și să acopere inclusiv zonele rezidențiale și cele de birouri. De altfel, strategia retailerului a fost axată pe extinderea în Capitală, în celelalte zone ale țării Mega Image deținând cateva zeci de unități.

Programul supermarketurilor Mega Image

Supermarketurile Mega Image au, în general, un program de funcționare de la orele 07:00 la 22:00, însă anumite magazine de conveniență Shop & Go se deschid și la 07:30 sau chiar 08:00. Alte unități Mega Image aleg funcționarea până la orele 22:30, sau chiar până la orele 23:00. Sunt și magazine se închid și mai devreme, la ora 21:00. Există și Supermarketuri Mega Image cu program non-stop.

Programul magazinelor Mega Image diferă de la un magazin la altul. Unele vor fi închise, în timp ce altele vor fi deschise. Puteți consulta programul pentru fiecare magazin pe site-ul oficial al Mega Image. Căutarea intervalului care anunță când și până la cât sunt deschise se va face în funcție de locație.

Magazinele Mega Image

Magazinele din lanțul Mega Image au un program normal în condițiile situației de urgență, ca celelalte supermarketuri. De asemenea, detalii despre funcționalitatea acestora în astfel de zile sunt și pe site-ul oficial al magazinului.

Dată fiind situația actuală privind pandemia de corona virus, pentru a evita răspândirea acestuia este posibil ca magazinul să nu permită accesul în incintă a mai multor persoane, lăsând să intre maxim câte cinci persoane. Celelalte persoane așteptând afară. Alte măsuri pe care le iau supermarket-urile în această perioadă, este dezinfectarea mâinilor la intrarea în magazin și recomandarea utilizării cardurilor de plată, pentru a avita atingerea bancnotelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI