Prognoza meteo, vineri, 13 noiembrie 2020. Vremea în țară. Unde sunt anunțate precipitații sub lapoviță și ninsoare

Prognoza meteo, vineri, 13 noiembrie 2020. Vremea în țară. Unde sunt anunțate precipitații sub lapoviță și ninsoare
Prognoza meteo, vineri, 13 noiembrie 2020: lapoviță și ninsoare la munte, la altitudini mari

Vremea vineri, 13 noiembrie 2020: în sudul, estul, și centrul țării, în special în zonele joase de relief, precum și în Câmpia de Vest, vom avea nori joși și pe alocuri ceață, posibil burniță, apoi cerul va deveni variabil. Ajungem la vreme normală termic pentru a doua decadă a lunii noiembrie.

Prognoza meteo, vineri, 13 noiembrie 2020. Vreme de noiembrie cu temperaturi normale

  • În regiunile sud-estice, în cele de nord-vest, dar și în dealurile din sud-vestul teritoriului vor fi înnorări temporare pe arii restrânse, va ploua slab, iar valorile termice, mai ales cele nocturne, vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei date.
  • Vreme rece în cea de-a doua decadă a lunii noiembrie. Avem parte de înnorări, ceață, burniță și vânt care va sufla slab spre moderat.
  • La altitudini mari, cu precădere în masivele sudice, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vremea în țară 

În Maramureș se anunță cer acoperit de nori și o maximă de 10 grade Celsius, atât în Baia Mare, cât și în Satu Mare. Nici în Crișana lucrurile nu stau diferit. Norii vor acapara cerul, iar maximele nu vor depăși 10 grade în Oradea și 11 grade în Arad. Bătățenii vor avea o zi de vineri cu cer acoperit de nori și maximă de 12 grade Celsius atât în Reșița, cât și în Timișoara. În Oltenia, vremea va fi destul de închisă, cu nori și șanse mici de a vedea soarele. Temperaturile de astăzi vor urca până la 10 grade în Craiova, 11 în Drobeta Turnu Severin și 12 grade în Târgu Jiu.

În Transilvania, ziua de vineri vine cu ceață, în prima parte a zilei, cer mai mult noros și maxime ce vor ajunge la doar 3 grade Celsius în Miercurea Ciuc, 4 grade în Cluj Napoca, 7 în Alba Iulia, 10 grade în Sibiu și 11 grade în Deva. Pentru Moldova, meteorologii anunță o zi autentică de toamnă, cu cer noros și maxime ce nu vor depăși 8 grade Celsius în Suceava, 11 în Focșani și Galați.

Nici dobrogenii nu vor avea astăzi parte de soare. Cerul va fi înnorat, vântul va sufla slab, iar valorile termice vor atinge 10 grade în Sulina, 11 grade în Tulcea și 12 în Constanța. În Muntenia, razele soarelui vor rămâne o amintire, norii dominând cerul. Maximele se vor situa, în general, între 9 grade în Târgoviște, 11 grade în Ploiești, Slobozia și Călărași și 12 grade în Alexandria.

Vremea în București 

Și în București cerul și-a luat vacanță zilele acestea. Cerul va fi acoperit de nori atât astăzi, cât și zilele următoare, iar temperaturile nu vor mai depăși 12…13 grade Celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI