Prognoza meteo, joi, 12 noiembrie 2020. Vreme închisă. Ce temperaturi anunță meteorologii

Prognoza meteo, joi, 12 noiembrie 2020. Vreme închisă. Ce temperaturi anunță meteorologii
Prognoza meteo, joi, 12 noiembrie 2020: temperaturile anunțate de meteorologi

Vremea în România. Temperaturile scad în următoarele două săptămâni. Sfârșitul toamnei e dominat de zile reci și nopți geroase, iar mercurul din termometre va scădea sub limita înghețului. Pentru astăzi, joi, 12 noiembrie 2020, meteorologii anunță vreme închisă.

Prognoza meteo, joi, 12 noiembrie 2020: Vreme de noiembrie cu temperaturi de 6 și 12 grade

La mijloc de săptămână avem vreme caracteristică de noiembrie, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 6 și 13 grade Celsius, în timp ce cele minime între -2 și 7 grade Celsius, mai scăzute fiind în depresiunile Carpaților Orientali și ușor mai ridicate pe Litoral. Vor fi și înnorări, mai persistente în vestul și sud-vestul țării, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

Vremea în România astăzi 

În Maramureș, ziua începe cu cerul acoperit de nori. Pe parcursul zilei se anunță și câteva raze de soare și maxime termice care vor ajunge până la 9 grade Celsius în Sighetu Marmației și în Satu Mare și 10 grade în Baia Mare.

Pentru Crișana se anunță vreme închisă, cu cer noros și temperaturi maxime care nu vor depăși 8 grade în Oradea și 10 grade în Arad.

Ziua de joi vine în Banat cu nori, condiții slabe de ploaie, vânt moderat și o maximă de 10 grade Celsius, atât în Reșița, cât și în Lugoj și Timișoara.

Vremea gri vom avea astăzi și în Oltenia, cerul fiind acoperit de nori pe tot parcursul zilei. Maximele nu vor depăși 8 grade în Slatina, 7 în Craiova, 9 în Râmnicu Vâlcea, 10 la Târgiu-Jiu și 9 în Drobeta.

Starea vremii, ora 07.00

În Transilvania, în prima parte a zilei, vor fi condiții de ceață prin nord, centru și est. Atmosfera închisă se va păstra pe tot parcursul zilei, cerul fiind acaparat de nori, iar temperaturile maxime vor coborî sub 10 grade Celsius în cea mai mare parte a regiunii. 8 grade se anunță la Deva, 6 grade vor fi la Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc și Deva, iar 9 grade la Tîrgu-Mureș, Brașov, Sf. Gheorghe, Zalău, în timp ce 10 grade vor fi la Sibiu.

În Moldova, meteorologii anunță o zi autentică de toamnă, cu cer acoperit de nori și maxime termice de 8 grade în Botoșani, Suceava, Piatra Neamț, 9 la Focșani și 10 în Iași, Vaslui, Bacău și Galați.

În Dobrogea, de asemenea, vom avea vreme închisă, cu nori, vânt slab și temperaturi care vor urca până la 10 grade Celsius în Cernavodă, Tulcea, Sulina și 11 la Constanța.

Faptul că ne apropiem de jumătatea lunii noiembrie se vede și în Muntenia, unde vor fi 6 grade Celsius în Târgoviște, 8 la Pitești, 9 în Buzău, Ploiești, Slobozia și Giurgiu și 10 în Brăila, Alexandria, Călărași și București.

În Capitală se anunță 12 grade Celsius 

În Capitală, atât astăzi cât și în zilele următoare vom avea atmosferă închisă, cu cer noros, condiții de ceață dimineața și seara, iar temperatura va ajunge undeva pe la 11…12 grade Celsius la prânz. Vineri vor fi ceva mai multe grade în termometre, când maxima zilei se va situa în jurul valorii de 12…13 grade Celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI