Prognoza meteo, sâmbătă, 23 noiembrie. Vreme rece, ploi și lapoviță. Unde va ninge

Prognoza meteo, sâmbătă, 23 noiembrie. Vreme rece, ploi și lapoviță. Unde va ninge
Prognoza meteo, sâmbătă, 23 noiembrie

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă, 23 noiembrie. Se întrevede vreme rece, însoțită de ploi și lapoviță. Unde va ninge și care care e temperatura maximă atinsă azi?

Prognoza meteo, sâmbătă, 23 noiembrie

Potrivit prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), va ploua în sud, centru, în vest și pe arii restrânse în restul teritoriului. În Oltenia, cantitățile de apă pot trece de 10…15 l/mp. În masivele estice și sudice, dar și în zonele submontane aferente, va ninge. În Muntenia, Oltenia și în dealurile Moldovei vor fi precipitații mixte.

Prognoza meteo, sâmbătă, 23 noiembrie. Vreme rece, ploi și lapoviță. Unde va ninge
Starea vremii, ora 7:00

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, iar în partea de sud rafalele vor trece de 55…65 km/h.  Rafalele vor depăși chiar și 90 km/h în Munții Banatului și în Carpații Meridionali. Ninsoarea va fi viscolită, la altitudini de peste 1500 de m. Minimele se vor situa între -6 grade Celsius în nordul Moldovei și 7 grade Celsius în regiunile vestice. În București se anunță ploi, condiții de lapoviță și ninsoare, însoțite de vânt de 35…40 km/h și o minimă de -1 grade Celsius…1 grad Celsius.

25.11.2019 – 02.12.2019

02.12.2019 – 09.12.2019

  • temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric prognozat pentru intervalul menționat va fi deficitar la nivelul întregului teritoriu.

09.12.2019 – 16.12.2019

  • în toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregului teritoriu.

Vremea în București

Prima parte a zilei de sâmbătă, 23 noiembrie, aduce una sau două averse scurte. Minima va fi de 4 grade Celsius și se va simți cu 2 grade mai puțin, în timp ce vântul va sufla cu o putere de 9 km/h, ajungând la rafală de 15 km/h. A doua parte a zilei aduce în termometre grade Celsius, care se vor simți cu două grade mai puțin. Cerul va fi predominant noros, vântul va sufla cu puterea de 11 km/h, în rafală ajungând la 15 km/h, iar șansele de precipitații sunt 25%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI