Prognoza meteo, sâmbătă, 21 decembrie: Vremea se schimbă în toată țara

Prognoza meteo, sâmbătă, 21 decembrie: Vremea se schimbă în toată țara
Prognoza meteo, sâmbătă, 21 decembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 decembrie. Meteorologii anunță că doar în acest weekend se vor mai înregistra temperaturi peste media normală a acestei perioade, iar începând de luni vremea se va răci. Ploile își vor face apariția în zonele joase, iar la altitudini de peste 1.800 de metri vor fi ninsori.

Prognoza meteo, sâmbătă, 21 decembrie

ANM anunță că sâmbătă va ploua local în vest, centru și nordul țării. Cantitățile de precipitații nu vor fi insemnate, iar la munte, la altitudini de peste 1.800 de metri se vor semnala lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime vor fi în scădere și se vor situa între 7 și 12 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 9…14 grade în Banat și Crișana, 5…10 grade în Oltenia, 10…15 grade în vestul Munteniei, 12…17 grade în estul Munteniei și în Dobrogea și 8…13 grade în Moldova.

În București, cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi de 40%. Valorile termice maxime vor fi de 11 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 6 grade Celsius.

Duminică, va ploua în vestul, centrul, nordul și sud-vestul țării și va continua să ningă la munte, la altitudini de peste 1.800 de metri. Temperaturile maxime vor fi extrem de ridicate pentru ultima decada a lunii decembrie. Acestea vor avea valori cuprinse între 9 și 14 grade în Transilvania și Maramureș, 11…16 grade în Banat și Crișana, 14…19 grade în sudul Olteniei și al Munteniei și în Dobrogea și 11…16 grade Celsius în Moldova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI