Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimbă vremea în întreaga țară

Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimbă vremea în întreaga țară
Prognoza meteo pentru weekend-ul 29 - 30 iunie 2019

După o perioadă de caniculă, vremea se schimbă radical în weekend. Temperaturile suferă modificări majore, atât în București, cât și la mare și la munte. Vremea va fi răcoroasă față de zilele precedente, iar maximele se vor situa între 25 și 27 de grade Celsius în prima parte a zilei, în timp ce pe parcursul nopții vor scădea până la 10 grade Celsius, în București.

Prognoza meteo pentru weekend în țară

Sâmbătă, 29 iunie, vremea continuă să se răcească. Maximele se vor încadra între 20 de grade Celsius în nordul Moldovei și 29 de grade în Oltenia. Minimele vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei și seara în estul, sudul țării și la munte, unde vor fi ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice.

Duminică, 30 iunie, vremea va fi liniștită, căci căldura va învălui din nou pământul. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei și spre seară în estul, sud-estul și în zona Carpaților Orientali. Izolat vor fi ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrive. Maximele se vor încadra între 25 și 31 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

Maxima zilei de sâmbătă, 29 iunie, în București, va fi de 25 de grade Celsius, care se va simți cu 4 grade mai mult. După-amiază, cerul va fi plin de nori, însă soarele va răzbate când și când, iar vântul va sufla cu o putere de 9 kilometri pe oră. În a doua parte a zilei, bucureștenii vor regăsi în termometre 13 grade Celsius, care se vor simți cu un grad mai mult. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab.

 Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimbă vremea în întreaga țară
Temperaturile cresc, din nou, duminică, 30 iunie

Maxima zilei de duminică, 30 iunie, va fi de 27 de grade Celsius, dar care se va simți cu 4 grade mai mult. Cerul va fi parțial însorit, precipitațiile nu își vor face simțită prezența, iar vântul va sufla cu o putere de 9 kilometri pe oră. Noaptea aduce 16 grade Celsius în termometre, cerul va fi senin și vântul va sufla cu o intensitate de 6 kilometri pe oră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI