Prognoza meteo ANM, sâmbătă, 29 iunie. Precipitații de scurtă durată

Prognoza meteo ANM, sâmbătă, 29 iunie. Precipitații de scurtă durată
Prognoza meteo ANM, sâmbătă, 28 iunie

Potrivit informațiilor publicate de Administrația Națională de Meteorologie(ANM), sâmbătă, 29 iunie, vremea se anunță frumoasă, cu temperaturi mai scăzute decât zilele precedentă, câțiva nori și precipitații de scurtă durată. Maximele în țară vor fi de 29 de grade Celsius, în vreme ce minimele se vor încadra între valorile de 21 – 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM, sâmbătă, 29 iunie, în țară

Sâmbătă, 29 iunie, vremea se va răci, astfel că gradele din termometre vor scădea și ele semnificativ în comparație cu zilele precedente. Maximele zilei vor fi de 29 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 21 – 24 de grade Celsius. În zonele de deal și munte se anunță precipitații, însoțite de fulgere și tunete. Maximele vor atinge doar 27 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între valorile de 24 – 26 de grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în Capitală va fi frumoasă, temperaturile vor mai scădea, cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla slab. În a doua parte a zilei se anunță un cer înnorat și precipitații de scurtă durată. Maximele vor atinge 30 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 25 – 28 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM, sâmbătă, 28 iunie. Precipitații de scurtă durată
Precipitațiile nu vor apărea pe litoral, sâmbătă, 29 iunie

Vremea la mare

Sâmbătă, 29 iunie, cerul va fi în mare parte însorit. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar minima de 17 grade Celsius. Precipitațiile nu își vor face simțită prezența, procentul de umiditate va fi de 40%, iar vântul va sufla cu o putere de 29 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo ANM, sâmbătă, 28 iunie. Precipitații de scurtă durată
La munte se anunță temperaturi în scădere

Vremea la munte

La munte, vremea a fost capricioasă din data de 24 iunie și până în 27 iunie, când a trecut de la 22 de grade la 16 grade Celsius. Temperaturile vor fi în scădere până în ultima zi a lunii iunie, apoi vor fi din nou în creștere.