Prognoza meteo pentru marți, 28 ianuarie: Vremea va fi neobișnuit de caldă

Prognoza meteo pentru marți, 28 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 28 ianuarie. Se anunță o încălzire ușoară a vremii în cea mai mare parte a țării. În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru marți, 28 ianuarie

Vremea se va încălzi faţă de intervalul anterior în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde mai ales seara şi noaptea temporar se vor semnala precipitaţii îndeosebi sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte, mixte în Maramureş şi în Transilvania şi predominant sub formă de ploaie în rest.

Pe suprafeţe mici vor fi depuneri de polei. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare şi ploile pe arii relativ restrânse, cu precădere în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat, temporar cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade Celsius, iar cele minime se vor situa în general între -5 şi 5 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade Celsius, iar cea minimă de 1…2 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI