Prognoza meteo, miercuri, 30 octombrie. Vreme deosebit de rece. Ce temperaturi se vor înregistra

Vremea se va schimba simțitor, în această săptămână, urmând ca valorile afișate de termometre să fie unele cu mult mai scăzute. În unele zone ale țării, temperaturile înregistrate vor avea și valori negative. Pentru miercuri, pe 30 octombrie, vremea se anunță a fi, în continuare, în plin proces de scădere termică.

Prognoza meteo, miercuri, 30 octombrie

Prognoza meteo, miercuri, 30 octombrie. Vreme deosebit de rece. Ce temperaturi se vor înregistra

În această miercuri, valul de frig va ajunge și în jumătatea de sud a țării, acolo unde va ploua, în multe zone. De asemenea, la munte vor exista, în mod predominant, căderi de precipitații, sub formă de ninsoare. Tot de pe 30 octombrie, în țara noastră va pătrunde un vortex polar, motiv pentru care se vor și înregistra temperaturi cu mult mai scăzute. Valorile vor fi sub cele normale, din această perioadă, după cum anunță specialiștii ANM.

De aceea, temperaturile vor fi cuprinse între valori cu mult sub normal, de la 6, și până la 13 grade Celsius. În sud și în sud-vest României, vântul va sufla cu intensitate, ceea ce va amplifica senzația de frig. Totodată, și în regiuni precum Dobrogea și Bărăgan, va exista o atmosferă ceva mai rece, cu precipitații sub formă de ploaie. Ocazional vântul se va intensifica și va sufla cu putere, iar față de marți, pe 29 octombrie, temperaturile vor fi unele care scad simțitor, în întregul teritoriu. La malul mării, maxima termică înregistrată va fi de 13 grade Celsius.

Se va răci simțitor și în sudul Moldovei, dar și nordul Munteniei. Maximele termice din termometre se vor opri doar la 9-10 grade Celsius. Sunt valori cu mult mai scăzute decât în mod normal, pentru această perioadă a anului, confirmă meteorologii. Cerul va fi unul variabil și care va rămâne acoperit pe tot parcursul zilei de miercuri. Și în aceste regiuni vor exista căderi de precipitații, sub formă de lapoviță sau chiar ninsoare, izolat, cu intensificări ale vântului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI