Ninsori în România, în următoarele zile. Vremea se schimbă radical. Anunțul meteorologilor

Vremea se va schimba în mod radical, în următoarele zile, iar specialiștii ANM au făcut un anunț în acest sens. Vor exista câteva zone din țară unde vor pica ninsori, iar temperaturile înregistrate în termometre vor avea chiar valori negative, in unele regiuni din România.

Ninsori în România, în următoarele zile

Ninsori în România, în următoarele zile. Vremea se schimbă radical. Anunțul meteorologilor
Primele ninsori vor pica în special în zonele muntoase ale țării

Specialiștii Administrației Națională de Meteorologie (ANM) anunță schimbări radicale ale vremii, pentru următoarele zile. Românii se vor confrunta cu un val de răcire bruscă a temperaturilor, dar și cu grade Celsius în minus. Valul de frig se va resimți începând cu această marți, dar și până la data de 1 noiembrie 2019.

Mai mult, e vorba de răciri serioase de temperatură, urmând să fie înregistrate chiar primele ninsori, mai întâi în vestul țării, iar mai apoi în regiunile din centrul, dar și nordul sau nord-estul teritoriului. Temperaturile cu minus se vor resimți în întreaga țară și sunt anunțate și precipitații pentru majoritatea regiunilor, dar și în zonele de munte. Ninsorile pot pica în special în zona  Carpaților Orientali și a celor Meridionali. Precipitațiile sub formă de ninsoare se pot depune ca strat de zăpadă.

Vremea se schimbă radical în toată țara

Pentru sudul și centrul țării au fost anunțate precipitații mixte, cu precădere în zonele deluroase, însă vor fi trecătoare. În zonele de munte vântul va suferi intensificari temporare, spulberând chiar zăpada care se va depune. Mai sunt anunțate și intensificări ale vântului, pentru regiunile estice, dar și în cele sudice sau sud-vestice, acestea urmând să amplifice senzația de frig.

Totodată, pentru dimineața de vineri, 1 noiembrie, au fost semnalate minime termice cu valori negative. Vor fi resimțite în special în jumătatea de nord a țării, dar și în zonele deluroase. Valorile pot să scadă, în întreaga Românie, și cu 15 grade Celsius, în următoarele zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI