Prognoza meteo, duminică, 22 decembrie: ANM anunță ploi în toată țara

Prognoza meteo, duminică, 22 decembrie: ANM anunță ploi în toată țara
Prognoza meteo, duminică, 22 decembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminică, 22 decembrie. Cerul va fi noros la nivelul întregii țări și va ploua pe regiuni extinse. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 8 și 17 grade Celsius.

Prognoza meteo, duminică, 22 decembrie

Pentru ziua de duminică, meteorologii anunță cer noros și ploaie în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de apă vor fi însemnate în vestul, sud-vestul țării, dar și în zonele montane și submontane. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius.

În Capitală vor fi condiții de ceață în cea mai mare parte a zilei, iar mercurul va urca în termometre până la 13 grade Celsius. Noaptea este posibil să plouă slab. În timpul zilei, cerul va fi variabil și noros spre seară, când sunt anunțate ploi. Vântul va sufla slab și moderat și va prezenta unele intensificări în a doua parte a zilei. Începând de luni, vremea se va răci și trecător va ploua slab. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 10…11 grade Celsius.

La munte, vântul va prezenta intensificări mai ales pe creste, unde sunt anunțate precipitații mixte. Maximele zilei vor fi de 12…13 grade Celsius. Vor fi condiții de ceață în a doua parte a nopții și dimineața.

Temperaturile vor înregistra o scădere treptată începând de luni la nivelul întregii țări. Va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte va ninge, în special la altitudini înalte. Vântul va sufla cu putere în sudul țării și la munte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI