Prognoza meteo, duminică. 15 decembrie. Vremea în București și în țară: temperaturi anormale pentru această dată

Prognoza meteo, duminică. 15 decembrie. Vremea în București și în țară: temperaturi anormale pentru această dată
Prognoza meteo pentru 15 decembrie. Foto: photomaniacs.ro

Meteorologii de la Administrația Națională de meteorology (ANM) au emis prognoza meteo pentru duminică, 15 decembrie 2019. La ce vreme să ne așteptăm în acest sfârșit de săptămână?

Potrivit specialiștilor ANM, temperaturile de astăzi se vor încadra ușor peste normalul acestei perioade. Astfel, mijlocul lunii decembrie vine cu o vreme mai caldă la orele amiezii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 7 grade.

Cerul va fi variabil, temproar noros. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări mai mari în zonele montante, în special pe creste, unde temporar va spulbera zăpada.

Cumva fi vremea în Capitală?

Locuitorii Capitalei se pot aștepta la vreme mai mult decât frumoasă pentru această perioadă din an, transmite ANM. Cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile se vor situa între 0 și 10 grade Celsius, valorile cel mai scăzute întâlninud-se în zonele preorășenești. Totodată, ceața se va produce local, însă mai mult pe timpul nopții.

Vremea pentru mijlocul lunii decembrie, în Capitală
Vremea pentru mijlocul lunii decembrie, în Capitală

Brașov

Brașovenii vor avea parte astăzi de o vreme bună pentru această perioadă a lunii. Valorile termice vor atinge maxime destul de mari, de 8 grade Celsius, destul de ridicate. Pentru cei care optează azi pentru o excapadă la munte, veștile bune continuă și pentru ei. Cerul va fi însorit pe timpul zilei, făr șanse de precipitații pe timpul zilei. Vântul va adia cu doar 9 km pe oră.

Vremea în Iași

În Iași vremea va fi și mai frumoasă. Temperaturile maxime vor atinge 9 grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 1 grad Celsius. Cerul va fi însorit și nu sunt șanse să plouă, iar vântul va adia cu 13 kilometri pe oră, conform prognozei ANM.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca se anunță o zi la fel de frumoasă ca în Brașov. Valorile maxime vor atinge 8 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 0 grade Celsius. Cerul va fi însorit și nu sunt șanse de precipitații. Vântul va bate cu 15 kilometri pe oră, transmit meteorologii ANM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI