Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi ridicate în România

Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi ridicate în România
Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020

Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi mult mai ridicate față de normalul perioadei. Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă în toate regiunile.

Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi ridicate în România

Vreme de primăvară astăzi în România! Meteorologii anunță că temperaturi ridicate pentru ultima decadă a lunii februarie, cu maxime cuprinse între 7 și 18 grade C. Cerul va fi variabil astăzi, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar local și temporar în regiunile nord-vestice și estice.

De asemenea, în regiunile intracarpatice, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Vântul va avea intensificăru doar în sud-estul Transilvaniei.

Valorile maxime ale temperaturilor sunt astfel mai mari decât valorile normale. Vor fi  17 la Timișoara, 15 la Oradea, 13 la Baia Mare, 12 la Cluj și la Brașov.

În sud, va predomina soarele, vântul va fi liniștit, iar maximele vor fi în general între 12 și 15 grade. În Dobrogea, avem vreme însorită, iar temperatura este în general de primăvară: vom avea maxime termice de 13 grade la Tulcea și 12 la Constanța. Vom avea aceeași vreme și în Moldova, cu aspect general frumos, deși vântul mai bate încă, dar nu cu aceeași intensitate de ieri. La amiază, vom avea valori termice peste 10 grade în toată regiunea până la 13 grade la Bacău, Focșani și Galați.

Vremea București, 25 februarie 2020

În București, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul se anunță variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Maxima termică va fi în jur de 15 grade Celsius, iar minima de un grad C. Noaptea va fi senină, iar vântul va sufla slab.

Prognoza meteo la munte, 25 februarie 2020

Vremea se va încălzi treptat până pe data de 26 februarie, când temperatura medie din timpul zilei va fi de 6 grade. Apoi, valorile termice scad, cu maxime de -2 grade in 27 si 28 februarie, însă ulterior se va încălzi din nou, iar media temperaturilor va avea maxime de 2-4 grade. Minimele se vor situa, in medie, intre -10 si 0 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI