22 feb. 2020 | 07:55

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie. Vremea se schimbă radical. Revin ninsorile

Știri generale
Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie. Vremea se schimbă radical. Revin ninsorile
Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie. Vremea se schimbă radical. Revin ninsorile

Vremea se schimbă radical în weekendul 23-24 februarie 2019. Vine vântul intens îndeosebi în zonele montane, dar și ninsori. Ce anunță prognoza meteo pentru acest weekend.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie

Pentru ziua de sâmbătă se anunță temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, cu vreme destul de bună și cu câțiva stropi de ploaie în ținuturile estice și fulguieli trecătoare în zonele de munte. Vântul se va intensifica spre seară în masivele nordice.

Pentru ziua de duminică avem vreme schimbătoare și vânt accentuat în toată zona monană. În noaptea care vine, vântul se intensifică în jumătatea nordică a țării, unde sunt anunțate alte ploi, dar și lapoviță pe la munte.

Apoi, ziua de luni aduce vânt intens în mare parte din țară, dar și rafale puternice pe crestele Carpaților, în est și în sud-est. Mai pot apărea înonrări și ploi sporadice, iar pe la munte vor mai fi ninsori puține. Vremea se va răci din nou, iar noaptea temperaturile pot coborî sub zero graade C în mai multe zone.

Vremea București 23-24 februarie

Vântul va fi activ, dar temperaturile vor fi într-o ușoară creștere. Așadar, sâmbătă o să avem o vreme schimbătoare, dar scăpăm de ploi.

Duminică, vântul prinde putere și se încălzește, dar mai apar câțiva nori. Vor fi 13 grade la amiază și 6-7 grade pe timpul nopții, în noaptea următoare.

Luni va fi soare, dar vântul va abate cu intensitate. Maxima zilei poaate ajunge la 12 grade C, dar se mai răcește pe timpul nopii, când vor fi zero grade C.

Vremea la munte 23-24 februarie

Sâmbătă este așteptată vreme mai bună, dar și puțin soare și fulguieli în zona Carpaților Orientali. Vântul devine insistent în masivele nordice, apoi în restul zonei montane.
Duminică se anunță vreme schimbătoare, dar se mai încălzește. Sunt anunțate și lapoviță și vânt puternic îndeosebi în zonele de pe creastă.

Vântul va continua să sufle cu putere și a doua zi, adică luni. Vor ma fi și ceva înnorări și sunt posibile ninsori slabe.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro