Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimbă vremea. Ce au anunțat meteorologii

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020

Specialiștii de la ANM au emis prognoza pentru vineri, 21 februarie 2020. Valorile termice vor continua să scadă ușor în cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor menține peste cele specifice perioadei. Va ploua pe suprafețe mici, iar la munte își vor face apariția câțiva fulgi de zăpadă.

Anunțul meteorologilor. Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru ultima zi a acestei săptămâni. Va ploua îndeosebi în centrul, nordul și vestul țării. În Maramureș și Transilvania, vor fi precipitații mixte. La munte va bate vântul și vor predomina ninsorile.

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimbă vremea. Ce au anunțat meteorologii
Foto: captură meteoromania.ro

Intensificări ale vântului vor fi și în vest, nord-est și centru. Maximele zilei vor fi cuprinse între 3 grade Celsius în nord-vest și 12 grade Celsius în Subcarpații estici și sudici. Valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale la această dată.

Vremea în București

Bucureștenii vor găsi în termometre, la prânz, temperatura de 10 grade Celsius, ce se va simți cu două grade mai mult. Cerul va avea și soare, dar și nori, vântul va sufla puternic, cu 20 de km/h, iar posibilitatea de precipitații va fi de 25%. La noapte, termometrele vor arăta 1 grade Celsius, temperatură care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi noros, vântul va sufla cu o intensitate de 17 km/h, iar probabilitatea de precipitații va fi de 25%, conform accuweather.com.

Avertizări nowcasting

COD : GALBEN
Data emiterii : 21-02-2020 ora 7

Valabil de la : 21-02-2020 ora 7:40 până la : 21-02-2020 ora 9:30

In zona : Județul Alba: Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Lopadea Nouă, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Lunca Mureșului, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Fărău, Noșlac, Crăciunelu de Jos, Hopârta, Rădești;
Județul Mureş: Luduș, Iernut, Ungheni, Band, Adămuș, Sânpaul, Chețani, Sânger, Ogra, Cuci, Iclănzel, Cucerdea, Bogata, Ațintiș, Bichiș;

Se vor semnala : local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI