Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 – 22 septembrie. Se anunță -4 grade Celsius

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 – 22 septembrie. Se anunță -4 grade Celsius
Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 - 22 septembrie

După ce ne-am bucurat la început de toamnă de încă puțină vară, acum, armonia s-a stricat, iar anotimpul friguros își intră în drepturi. Prognoza meteo emisă de specialiștii de la ANM anunță, pentru weekend-ul 21 – 22 septembrie, -4 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 – 22 septembrie

Conform prognozei emise de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în weekend-ul 21 – 22 septembrie vom avea parte de vreme frumoasă, cu vânt ce va sufla moderat. Cu toate acestea, specialiștii meteo anunță că, în cursul dimineților cuprinse de intervalul menționat, temperaturile vor fi foarte scăzute, îndeosebi sâmbătă, în regiunile intracarpatice, urmând să se producă brumă.

Vremea în weekeend

Sâmbătă, 21 septembrie, vremea va fi în general frumoasă în toată țara, iar cerul va fi acoperit de nori doar în regiunile vestice. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a teritoriului și cel mult slab până la moderat în estul Moldovei, Dobrogea și Bărăgan. Maximele vor fi cuprinse în general între 15 și 20 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș , 16- 21 de grade Celsius în Dobrogea și Moldova și 18 – 23 în Banat, Oltenia, Crișana și Muntenia. În prima parte a zilei, meteorologii anunță vreme rece, în special în centrul și nordul teritoriului, unde local se va forma bruma. În depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile minime vor da mulți pași înapoi și vor ajunge la valori de -6…-4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 21 - 22 septembrie. Se anunță -4 grade Celsius
Temperaturile vor fi foarte scăzute, îndeosebi sâmbătă, în regiunile intracarpatice

Duminică, 22 septembrie, vremea se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi mai mult senin, și vântul va sufla slab în majoritatea zonelor teritoriului și cel mult slab până la moderat în Dobrogea și Bărăgan. Maximele zilei se vor încadra în general între 18 și 23 de grade celsius în Transilvania și Maramureș, 22 – 27 de grade Celsius în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și între 20 și 25 de grade Celsius în Moldova și Dobrogea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI