ANM schimbă prognoza meteo. Vremea la început de săptămână, pe regiuni

ANM schimbă prognoza meteo. Vremea la început de săptămână, pe regiuni
prognoza meteo pentru începutul săptămânii

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru începutul de săptămână. Meteogologii au anunțat că ne așteaptă schimbări drastice de temperatură, semn că ne luăm adio de la sezonul cald. Care sunt temperaturile cu care ne vom cofrunta? Iată cum va fi vreamea în toată țara!

Prognoza meteo pentru 16 septembrie

Valorile termice vor urma să fie mai coborâte decât cele specifice perioadei, iar temperaturile medii se arată a fi normale intervalului în care ne aflăm. Regimul pulviometric va fi local excedentar în partea de nord a țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, în special în zonele sud-vestice.

Cantitățile de precipitați se anunță și ele normale pentru perioada aferentă. Temperatura aerului va avea valori situate în jurul celor specifice, lucru valabil pentru toate regiunile țării. În nord-vest se arată niște schimbări ale regimului pluviometric, în rest va fi apropiat de cel normal.

Prognoza meteo pentru începutul săptămânii
Prognoza meteo pentru începutul săptămânii

Prognoza pentru săptămâna 16-10

Luni, 16 septembrie
Maxima zilei este de 29 de grade Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minma nopții este de 12 grade Celsius, alături de un cer senin. Vântul bate din zona de sud a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Marți, 17 septembrie
Maxima va fi de 30 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima este de 14 grade Celsius, alături de un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din partea de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Miercuri, 18 septembrie
Maxima este de 26 de grade Celsius, alături de o posiilă aversă sau furtună. Vântul vin din partea de nord-est a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima nopții este de 10 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vântul vine din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Joi, 19 septembrie
Maxima de joi, 19 septembrie, este de 18 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vântul vine din partea de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima este de 8 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturile vin dinspre vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri, 20 septembrie
Maxima zilei de vineri este de 19 grade Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin din partea de nord a teritoriului țării cu 11 km/h și cu rafale de 20 k/h. Minima este de 4 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin.

Urmăriți Playtech.ro și pe