Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie. Ce anunț au făcut meteorologii

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie. Ce anunț au făcut meteorologii
Prognoza meteo pentru vineri, 27 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă progoză. Iată care sunt maximele și minimele pentru ziua de vineri, 27 septembrie și care sunt noutățile? Citește prognoza meteo pentru toate regiunile aici!

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie

Valorile termice sunt ușor mai ridicate decât cele specifice intervalului acestuia, mai ale în regiunile din zona de sud a țării. Regimul pluviometric se arată a fi excedentar în mare parte a teritoriului României, mai ales în regiunile din nord, nord-vest și nord-est. În regiunile din sud va fi deficitar. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale perioadei. Vremea se arată a fi, în general, instabilă. Cerul are parte de înnorări, va ploua temporar, iar ziua sunt posibile descărcări electrice. Ultima avertizare de la specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie a arătat că anumite zone de pe teritoriul României sunt sub avertizare de cod galben.

„În zona : Județul Bacău: Mănăstirea Cașin, Cașin; Județul Vrancea: Vizantea-Livezi, Câmpuri, Răcoasa, Soveja; Județul Iaşi: Șipote, Vlădeni, Andrieșeni, Focuri, Gropnița, Plugari, Coarnele Caprei, Movileni, Fântânele, Roșcani; Se vor semnala : averse care vor cumula 25…30 l/mp, posibil descărcări electrice. În zona : Județul Ialomiţa: Scânteia, Gura Ialomiței, Valea Ciorii, Giurgeni; Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 30 l/mp. Județul Prahova: Băicoi, Vălenii de Munte, Boldești-Scăeni, Bucov, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Slănic, Blejoi, Vărbilău, Izvoarele, Scorțeni, Gura Vitioarei, Drajna, Sângeru, Iordăcheanu, Păulești, Starchiojd, Lipănești, Podenii Noi, Măgurele, Posești, Ceptura, Vâlcănești, Teișani, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Bălțești, Gornet, Șoimari, Gornet-Cricov, Predeal-Sărari, Apostolache, Păcureți, Plopu, Bătrâni, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Ariceștii Zeletin, Salcia, Tătaru, Cosminele;”
Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza meteo pentru vineri, 27 septembrie
Prognoza meteo pentru vineri, 27 septembrie

Vremea în București

Maxima zilei de vineri, 27 septembrie, va fi de 22 de grade Celsius, alături de câteva averse. Vânturile vin din partea de nord a României cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/. Minima nopții va fi de doar 10 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Vântul vine din zona de sud-est a teritoriului Rromâniei cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI