Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 28 septembrie. Ce anunță meteorologii?

Autor: Chivu Ana - 11:35, 27 sept. 2019
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză meteo. Cum va fi vremea sâmbătă, 28 septembrie, și care este situația în fiecare reigune? Iată prognoza pentru toate regiunile și codurile anunțate de ANM!

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 28 septembrie

Conform specialiștilor, maximele nu vor depăși 20 de grade Celsius, iar pe timpul nopții acestea vor putea coborâ considerabil și până la 16 grade Celsius, valabil pentru majoritatea regiunilor. De asemenea, se arată că vor fi temperaturi negative în zona de munte. Până la sfârșitul lunii septembrie, maximele vor fi cuprinse între 23 și 27 de grade Celsius, alături de ploi, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

În Banat, variațiile termice vor fi nesemnificative, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime între 23 și 26 de grade Celsius. În Crișana, media va fi în jur de 27 de grade Celsius, vremea meținându-se așa până la finele lunii septembriei. Vremea în Muntenia va fi mai caldă decât de obicei, alături de media temperaturilor cuprinsă între 29-30 de grade Celsius. Apariția ploilor va fi mai ridicată în intervalul 18-20 deptembrie.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie

Vremea pentru București

Sâmbătă
Maxima zilei de sâmbătă, 28 septembrie, va fi de 25 de garde Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din zona de sud-sud-vest a teritoriului României, cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de doar 11 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest a țării, cu 7 km/h și cu rafale de 1 1km/h.
Duminică
Ziua de duminică, 29 septembrie, aduce maxima de 27 de grade Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin din zona de sud a teritoriului țării cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții se anunță a fi de 11 grade Celsius, alături de vânturi din zona de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI