Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie indică o nouă prognoză pentru ziua de miercuri, 21 august. Meteorologii arată că vremea va fi deosebit de caldă în majoritatea regiunilor de pe teritoriul României. Află care sunt temperaturile maxime și minime înregistrate!

Vremea în toată țara

Temperaturile sunt din nou în creștere, astfel că vremea va fi deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile centrale. Vremea se va menține caniculară în mai bine de jumătate din țară, iar zonele mai răcoroase se indică a fi: în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și estul Dobrogei. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării, doar la munte se arată înnorări în cursul după-amiezii. Vântul suflă slab în regiunile intercarpatice și slab în zonele de sud și est. Acest lucru este valabil și pe litoral, unde va activa briza Mării Negre. Maximele se vor încadra pe tot întregul teritoriu între 29-34 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 33-38 de grade Celsius în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 31-36 de grade Celsius în Dobrogea și Moldova.

„Va fi o vreme cu de toate, respectiv o răcire faţă de zilele anterioare. Ploile îşi vor face şi ele apariţia. Mare atenţie pentru zona Carpaţilor Meridionali, acolo unde vor apărea averse însemnate cantitativ, deci pentru Valea Prahovei„,
Alina Şerban, meteorolog ANM

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august

Vremea în București

Miercuri
Vremea din cursul zilei de miercuri, 21 august, este caniculară în București. Maximele arată 33 de grade Celsius, alături de un soare strălucitor. Vânturi vin din partea de nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea vine cu minima de doar 18 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de nord-est a teritoriului României, cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/, conform specialiștilor de l a Administrația Națională de Meteorologie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI