Prognoza meteo ANM pentru marți, 18 februarie. Temperaturile cresc

Prognoza meteo pentru marți, 18 februarie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie emite o nouă prognoză meteo. Cum este vremea în toată țara azi, 18 februarie? Care sunt maximele și minimele și ce îi surprinde iar pe meteorologi?

 Prognoză meteo ANM pentru marți, 18 februarie

Meteorologii anunță că maximele sunt și de această dată mai mare decât cele normale perioadei în care ne aflăm. Conform prognozei, cerul va fi variabil, alături de înnorări și pe arii restrânse ploi slabe în special în regiunile din zonele de: vest, nord și centru. Pe timpul nopții, precipitațiile surprind zonele de centru, sud și est. Vântul va sufla în general slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor atinge viteze cuprinse între 70 și 80 de km/h. Rafele vor fi de 40-50 de km/h și zonele joase de relief, mai ales în Oltenia. Mercurul din termometru va arăta maxima încadrată între 7 și 17 grade Celsius și minimele între -2 și 6 grade. Presiunea atmosferică va crește, iar izolat se va semnala și ceață.

Vremea în București
Maxima zilei de marți, 18 februarie, este de 15 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minima va fi de doar 6 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de nord-est a României cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Prognoza meteo penturu 18 februarie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo penturu 18 februarie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie

Cod galben: Ce zone sunt afectate?

„Valabil de la : 18-02-2020 ora 6:10 până la : 18-02-2020 ora 10:00
În zona : Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu;
Se vor semnala : local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m
Fenomene asociate : izolat depuneri de chiciură”
Administrația Națională de Meteorologie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI