Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile. Vremea se răcește

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

De miercuri, 18 septembrie, toamna își intră în drepturi. Prognoza meteo emisă de specialiștii ANM. AccuWeather a revizuit gradele din termometre.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 18 septembrie. Conform meteorologilor, vremea continuă să se răcească în toată România, căci un val de aer polar a cuprins teritoriul.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile. Vremea se răcește
Meteorologii au anunțat că de miercuri, 18 septembrie, vremea se răcește

Procesul de răcire a vremii va continua în nordul teritoriu, însă aerul rece va ajunge și în regiunile sudice. Unele ploi slabe și trecătoare vor cădea local îndeosebi în prima jumătate a zilei în Banat, nordul Olteniei și în zona Carpaților Meridionali.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi mohorâtă. Cerul va fi înnorat, iar gradele maxime arătate de termometre, pe timpul zilei, vor arăta cel mult 27 de grade Celsius. De asemenea, vântul va sufla moderat, dar nu vor exista precipitații. Pe timpul nopții, temperaturile scad considerabil, până la minimum 10 grade Celsius.

Prognoza meteo în restul țării

Maximele se vor încadra în general între 16 și 21 de grade Celsius în Banat, Maramureș, Transilvania și Crișana, 21 – 26 de grade Celsius în Oltenia, 23 – 28 de grade Celsius în Dobrogea și Muntenia și 18 – 23 de grade Celsius în Moldova. Cert este că valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei în care ne aflăm, cel puțin în jumătatea nordică a teritoriului. În restul țării noastre, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale acestui interval.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI