Prognoza meteo ANM, marți, 5 noiembrie. Câte grade se înregistrează astăzi

Prognoza meteo ANM, marți, 5 noiembrie. Câte grade se înregistrează astăzi
Prognoza meteo ANM, marți, 5 noiembrie

Specialiștii de la ANM au emis prognoza meteo pentru marți, 5 noiembrie. Ce anunță meteorologii și câte grade se înregistrează astăzi?

Prognoza meteo ANM, marți, 5 noiembrie

După ce am fost inoportunați de un val de aer rece, marți, 5 noiembrie, dar și zilele viitoare, vom avea parte de vreme frumoasă în majoritatea regiunilor. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au informat că astăzi cerul va fi variabil, spre înnorat, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Cât despre temperaturi, ele vor fi cuprinse între 8 și 22 de grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații

Vreme București azi, marți, 5 noiembrie

În prima parte a zilei, mercurul din termometre va ajunge la 21 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri pe oră dinspre SV, în rafale ajungând la 32 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo ANM, marți, 5 noiembrie. Câte grade se înregistrează astăzi
Vreme azi, marți, 5 noiembrie 2019

Sansele de precipitații sunt de 10%. Ziua se anunță însorită! A doua parte a zilei va aduce 9 grade Celsius în termometre, în timp ce vântul va sufla cu o putere de 8 kilometri pe oră dinspre S. Sansele de precipitații sunt tot de 10%, iar cerul va fi senin.

Prognoza lună

  • 20.10.2019 – 04.11.2019 – regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregului teritoriu, îndeosebi în nordul extrem al țării și la munte. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice. În rest, vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
  • 04.11.2019 – 11.11.2019 – cantitățile de precipitații estimate de meteorologii de la ANM pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, în special în jumătatea estică a țării. Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale perioadei.
  • 11.11.2019 – 18.11.2019 – regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru intervalul menționat, în toate regiunile.
  • 18.11.2019 – 25.11.2019 – cantitățile de precipitații estimate de speciliștii de la ANM pentru această săptămână vor fi în general, în toată țara, apropiate de cele normale pentru acest interval. Mediile valorilor termice vor fi ușor, la nivelul întregului teritoriu, mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă.