Prognoza meteo ANM luni, 16 septembrie. Previziunile meteorologilor surprind

Prognoza meteo pentru luni, 16 septembrie. Ce spun meteorologii ANM

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță noua prognoza pentru ziua de luni, 16 septembrie. Previziunile specialiștilor surprind, mai ales după valul de aer polar indicat de curând.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 septembrie

După ce nu cu mult timp în urmă se anunța un val de aer polar care va lovi din plin România, temperaturile ne fac să ne liniștim și să ne mai bucurăm cât putem de vremea aplăcută. Se pare că toamna nu se grăbește, așa că vine încet, în ritmul ei,  scăzând câte un grad, mai ales noaptea. Mai mult decât atât, maximele ba chiar depășesc normalul perioadei pe arii restrânse.

Vântul va sufla slab și moderat în partea de nord a Moldovei, în zona de sud a Banatului și în Oltenia. Temperaturile minime indică 13 grade Celsius, iar maximele se vor situa în jurul a 30 de grade Celsius. Cerul va fi în general senin, apoi se va înnora treptat în regiunile din nordul teritoriului României, unde local vor fi averse și descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 septembrie
Prognoza meteo ANM pentru luni, 16 septembrie

Prognoza pentru București: 16- 20 septembrie

Luni, 16 septembrie
Maxima zilei este de 29 de grade Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minma nopții este de 12 grade Celsius, alături de un cer senin. Vântul bate din zona de sud a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Marți, 17 septembrie
Maxima va fi de 30 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima este de 14 grade Celsius, alături de un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din partea de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Miercuri, 18 septembrie
Maxima este de 26 de grade Celsius, alături de o posiilă aversă sau furtună. Vântul vin din partea de nord-est a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima nopții este de 10 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vântul vine din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Joi, 19 septembrie
Maxima de joi, 19 septembrie, este de 18 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vântul vine din partea de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima este de 8 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturile vin dinspre vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri, 20 septembrie
Maxima zilei de vineri este de 19 grade Celsius, alături de un cer însorit. Vânturi vin din partea de nord a teritoriului țării cu 11 km/h și cu rafale de 20 k/h. Minima este de 4 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI