Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 14-15 septembrie. Vremea se va schimba brusc

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 14-15 septembrie. Vremea se va schimba brusc
Prognoza meteo ANM pentru weekend. Vremea se va schimba brusc pe 14 și 15 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Metetorologie au anunțat cum va fi vremea pentru weekend. Din păcate, se pare că vom avea parte de schimbări bruște. Care sunt temperaturile maxime și minime din zilele de 14-15 septembrie? Iată cum va fi vremea în toată țara,  în special în București!

Prognoza ANM pentru weekend-ul 14-15 septembrie

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că urmează să avem parte de înnorări la orele amiezii în special în zona de munte. De asmenea, acest lucru este valabil pentru serile din regiunile nordice și nord-estice. Izolat se vor semnala și ploi, iar temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade Celsius în estul Transilvaniei și pe litoral și 31 de grade Celsius în Lunca Dunării. Minimele sunt cuprinse între 4 grade Celsius, în estul Transilvaniei, și 20 de grade Celsius în nordul litoralului.

Se indică și ceață în zonele precizate, izolat, dimineața și noaptea. În zona teritoriului de nord-est a României, vremea se răcește. De asmenea, apar înnorări, iar pe suprafețele mici va urma să plouă. În zona de sud a țării cerul va fi variabil, alături de unele înnorări în a doua parte a zilei de 14 septembrie. Maximele sunt între 20-30 de grade Celsius, iar minimele între 3-18 grade Celsius.  Duminică, 15 septembrie, cerul va fi variabil, alături de înnorări în prima parte a intervalului, la munte. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade Celsius, iar minimele se indică a fi între 4 și 16 grade Celsius. În estul Transilvaniei vor fi mai coborâte.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 14-15 septembrie
Prognoza meteo pentru weekend-ul 14-15 septembrie

Vremea în București

Sâmbătă- 14 septembrie
În cursul zilei de sâmbătă maximele se situează la 29 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vântul bate din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minimele nopții vor fi de 14 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vântul bate din zona de est-nord-est a teritoriului României, alături de rafale de 18 km/ h.

Duminică- 15 septembrie
Maximazilei de duminică este de 25 de grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vântul bate din zona de nord-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea vom avea minimele de 11 grade Celsius, alături de un cer senin. Vântul vine dinspre sud-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI