Profi România, anunț pentru toți clienții din țară. Schimbare majoră în magazine

Profi România, anunț pentru toți clienții din țară. Schimbare majoră în magazine
Profi România, anunț pentru toți clienții din țară. Schimbare majoră în magazine

Magazinele Profi România vor face noi schimbări în curând. Ce i-a anunțat retailerul pe toți clienții din țară?

Profi, schimbări in magazine

Retailerul Profi, cel care este deținut de MID Europa, fondul de investiții cu cea mai extinsă rețea de magazine din România, a anunțat că s-a lansat un nou tip de magazin, scrie profit.ro. Acesta se numește ProfiGo și combină funcționalitătile unui magazin de proximitate cu cele ale unuia de soluții rapide de consum, cunoscut în dicționarul de specialiate sub termenul de convenience.

“În momentul de față, acest segment nu este realmente reprezentat în retailul românesc, așa că intervenim pentru a-l oferi. După părerea mea, putem câștiga această piață.” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Formatul ProfiGo a fost anunțat anul trecut în luna septembrie. Inaugurarea primului magazin a avut loc la Ploiești. În cadrul acestuia era testată zona de convenience.

În perioada următoare mai multe magazine Profi City vor fi regândite în așa fel încât să corespundă noului concept ProfiGo, au spus reprezentanții retailerului, conform sursei. În prezent rețeaua Profi are cea mai mare acoperire la nivelul întregii țări. Aceasta are un total de 1.400 de magazine doar în România.

De asemenea, un număr de 22.000 de persoane angajate de această companie își câștigă pâinea în cadrul acestei companii de retail. Ritmul de creștere tinde să depășească 200 de magazine anual. De asemenea, retailerul tinde să ajungă pe poziția a doua în ce privește retailul din România, până în anul 2024.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI