Profeția lui Carmen Harra despre ieșirea din izolare a românilor, după 15 mai. Ce mesaj transmite din Miami

Una dintre cele mai cunoscute prezicătoare, Carmen Harra, face dezvăluiri cu privire la ieșirea românilor din carantină. Femeia, care face adesea naveta între România și Statele Unite, ne transmite de această dată un mesaj din Miami. Vezi ce spune Carmen, de vorbele căreia foarte multă lume ține cont.

Profeție despre ieșirea din izolare a românilor

Prezicătoarea Carmen Harra este, se pare, un om cu malte daruri, motiv pentru care, pe parcursul anilor, mulți români au plecat urechea la previziunile ei.

Stabilită de multă vreme în Miami, aceasta spune că a anticipat de multă vreme criza provocată de pandemia de noul coronavirus, care a izbucnit la finalul anului trecut, în China.

„Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație“, este mesajul aducător de pace, transmis de prezicătoarea Carmen Harra, pentru prietenii virtuali din România.

Carmen Harra a prevăzut pandemia de COVID-19

În toamna lui 2019, femeia spunea că omenirea va fi greu încercată în 2020. Tot atunci, aceasta asigura că vom supraviețui, dar mai întâi va trebui să răzbatem printr-o perioadă cumplită.

Cum vede prezicătoarea Carmen Harra ieșirea din izolare
Cum vede prezicătoarea Carmen Harra ieșirea din izolare

„Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât… Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați“, avertiza Carmen Harra într-un interviu, anul trecut, prezicând tot ce trăim în prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI