Profesorul cu cele mai multe tatuaje. Elevii lui au coșmaruri după ce îi văd fața

Cel mai tatuat profesor de primară. Elevii au coșmaruri din cauza lui

Un profesor cu extrem de multe tatuaje a reușit să atragă atenția tuturor cu înfățișarea pe care și-o schimbă frecvent. Din păcate, elevii lui se tem de look-ul său și au început să aibă coșmaruri după ce bărbatul și-a făcut corneea neagră.

Cel mai tatuat profesor de primară. Elevii au coșmaruri din cauza lui

Sylvain Helaine are 35 de ani și este profesor suplinitor. Bărbatul își face datoria perfect, dar nu acesta este motivul pentru care a devenit cunoscut în întreaga lume. Aspectul său extrem și plăcerea de a-și tatua pielea l-au adus în vizorul oamenilor. Suplinitorul din Paris a cheltuit 40.000 de euro în ultimii opt ani pentru a se umple de tatuaje din cap până în picioare. Cei care l-au văzut s-au împărțit în două tabere: unii care îl încurajează și apreciază pentru curajul de a se simți bine în pielea sa și alții care se sperie de el și îl condamnă.

Cel mai tatuat profesor
Cel mai tatuat profesor înainte și după transformare

Sylvain și-a făcut pirmul tatuaj la 27 de ani, în Londra, din dorința de a nu mai arăta banal și de a nu mai trece neobservat pe stradă. E clar că a reușit asta fără doar și poate, pentru că acum a ajuns la extremă, fiind privit de toți ochii la fiecare pas în public. În cele din urmă, învățătorul a ajuns să-și tatueze gingiile, palmele, organul reproducător și limba pentru a duce la bun sfârșit planul înfățișării sale. Helaine s-a autointitulat Freaky Hoody, la fel cum este cunoscut la școala din Paris unde predă la ciclul primar. În timpul liver, bărbatul lucrează ca actor de comedie în diferite cafenele și este și fotomodel. În 2018, însă, acesta a ajuns cu transformarea într-un punct extrem.

A ignorat avertismentele că ar putea să orbească

Amatorii de tatuaje și modificări fără limite ignoră de cele mai mjulte ori avertismentele că ar putea orbi și își injecteaă cerneala în corneea ochilor, așa cum a făcut și suplinitorul. Copiii obișnuiți doar cu trupul lui plin de picturi s-au speriat când acesta a revenit la catedră cu ochii înnegriți. La un moment dat, s-a trezit că este reclamat la direcțiune de ruda unuia dintre elevi pe motiv de îngrijorare asupra stării de siguranță a micuțului.

„Am cheltuit peste 40.000 de euro pe transformările corpului meu. Nu mă voi opri niciodată din tatuat, nici când voi fi acoperit 100% cu cerneală. Am ajuns să pun pe mine trei straturi de cerneală, desenând peste alte tatuaje mai vechi. Când particip la şedinţele cu părinţii este cel mai ciudat, pentru că majoritatea încremenesc. Nu le vine să creadă că un tatuat ca mine se joacă împreună cu copiii lor şi îi educă. O bunică a mers direct la direcţiune când m-a văzut la o oră de sport şi a cerut conducerii să cheme poliţia pentru că «un ciudat» se apropie de nepotul ei”
Sylvain Helaine (Sursa: thesun.co.uk)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI