Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp
Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea și emoția pe care le aduce în muzica sa, dar și pentru stilul său, care include și multe tatuaje. Cântărețul are impregnate pe piele povești, momente, citate, iar, mai nou, a adăugat un alt desen alături de cel vestit de pe gât.

Connect-R și povestea tatuajelor sale. Ultimul mesaj de pe corp, neînțeles de fani

În vara anului 2010, Connect-R și trupa lui se deplasau spre Huedin, într-o dubă Mercedes. Undeva între Sibiu și Sebeș, un TIR a lovit din spate un Volkswagen, care a ricoșat în mașina în care se afla artistul. Acesta a fost transportat la spitalul din Sibiu, unde s-a constatat că și-a fracturat mâna dreaptă. Marcat de acest accident, Connect-R și-a făcut tatuaje pe ambele brațe, reprezentate de citate din Sântul Ioan Gură de Aur.

„Cele două tatuaje reprezinta, de fapt, unul singur; un citat, mai exact! „DARUL DE A SUFERI ESTE MAI MARE DECAT DARUL DE A FACE MINUNI. DE FIECARE DATA CAND SUFERI, DUMNEZEU ITI RAMANE DATOR! (Sf. Ioan Gura de Aur). Acestea au fost cuvintele cu care tatal meu mi-a fost alaturi in acea perioada grea a vietii mele, cu accidentul… am simtit ca nu este alături de mine numai cu sufletul, ci si cu vorbele!

Da, consider ca acele vorbe au constituit glasul inimii! Acesta este motivul pentru care am decis sa imi fac acest tatuaj! El reprezinta, asa cum spuneam, un citat. Citatul incepe de pe mana dreapta, care mi-a fost afectata din cauza accidentului, si continua pe mana stanga!”, explica vedeta la acea vreme.

„Ce e în imagine?”

De asemenea, acesta și-a tatuaj pe braț și portretul părinților săi, iar după ce i s-a născut fata a întregit tabloul și cu unul dedicat ei.

De această dată, cântărețul a decis să se tatueze din nou, făcându-și pe gât un desen abstract. La prima vedere, noul tatuaj are în prim-plan o floare colorată și mai multe păsări zburând. Pentru că ideea sa, în aparență, este neclară, și-a provocat fanii să spună dacă înțeleg ce înseamnă noul desen.

„Neatza ! Mi-am făcut un tatuaj nou ,pe gât ! Vreau să-mi spuneți ce e în imagine ! !! ce vedeți ??”, a scris Connect-R pe pagina sa de Instagram.

„Pe un Mac (floare) multicolor,cu păsări 💖/ O varză/ Ciorile alea nu dau bine, boss/ O floare din care evadează păsări😁Împlinirea viselor 💪🏻/ O floare aproape uscată, trecută prin multe ipostaze,a fost verde ,a fost rosie,are multe petale ciugulite și rupte, dar e încă acolo unde trebuie să fie”, au spus fanii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI