Profesoara moartă în accidentul din Bălţaţi și-a prevestit moartea? Ce le-a spus ultima oară elevilor

Profesoara moartă în accidentul din Bălţaţi și-a prevestit moartea? Ce le-a spus ultima oară elevilor
Profesoara moartă în accidentul din Bălţaţi și-a prevestit moartea? Ce le-a spus ultima oară elevilor

Manuela Liliana, profesoara moartă în accidentul din Bălțați petrecut duminică și-a prevestit moartea? Ce le-a spus elevilor?

Profesoara moartă în accidentul din Bălţaţi și-a prevestit moartea?

O familie din Huși a pierit în urma unui accident petrecut duminică, 6 octombrie, la Bălțați. Mama, Manuela Liliana, profesoară, 52 de ani, tata, 51 de ani, fiul de 23 de ani și iubita lui, 21 de ani, au murit pe loc după ce autoturismul în care se aflau a derapat pe carosabilul umed și a fost lovit în plin de bolidul care circula din sens opus.

Profesoara moartă în accidentul din Bălţaţi și-a prevestit moartea? Ce le-a spus ultima oară elevilor
O familie din Huși a pierit în urma unui accident petrecut duminică la Bălțați

Cu o zi în urmă, Manuela împlinise 52 de ani și fusese serbată la școală de elevii săi, care îi cumpăraseră flori și tort. Din filmarea de mai jos, care o arată pentru ultima dată în fața învățăceilor care o numeau ”mama”, se arată veselă și emoționată.  Elevii o așteptau luni la școală. În memoria ei, micuții au făcut colaje de poze și filmulețe în care și-au exprimat suferința.

“Vă asteptăm la școală! Dar nu veți mai veni, suflet frumos!”

„Sunteți mama noastră! Unde ați plecat? Vă vrem înapoi! Vă iubim, doamna profesoară”, De ce?? Mi-ati spus sã fiu cuminte si sã învãt, cã într-o zi viata va fi frumoasã si soarele va fi acolo, sus pe cer strãlucitor, pentru mine. Doamna profesoarã, nu era timpul sã plecati! Vã iubim atât de mult”, Era cea mai dragã profesoarã. Era omul cãruia puteai sã i te plângi nu doar legat de cãrti, ci si de suflet. Întelegea si te învãta. O doamnã cum nu va mai fi alta”.

„Am mai avut o profesoarã care a plecat prematur dintre noi. A plecat si Bianca, colega noastrã. Acum pleacã cea mai bunã profesoarã. Scoala noastrã are nevoie de rugãciune. Noi avem nevoie de rugãciuni mai multe. Era profesoara noastrã de Modul si nu notele contau la ea. Copilul conta. Dumnezeu sã vã ocroteasã, doamna profesoarã. Vã asteptãm la scoalã! Dar nu veti mai veni, suflet frumos”, sunt câteva dintre mesajele elevilor, potrivit vremeanouă.ro.

Detalii sfâșitoare

Profesoara Manuela, împreună cu soțul, fiul și logodnica lui, dar și cu mai mulți prieteni de familie, se întorceau de la Durău, din spusele apropiaților, unde dascălul fusese aniversat. Împlinise 52 de ani cu o zi înaintea tragediei, iar familia îi pregătise un weekend de vis, în stațiunea Durău.

La întoarcere, câțiva amici au plecat cu mașinile pe alt drum spre Vaslui, dar familia profesoarei a hotărât să vină pe partea Iașiului. De altfel, considerat de unii drept o premoniție, într-o înregistrare video, aceasta le spunea elevilor că norocul și-l face omul cu mâna lui.

 ”Să aveți baftă în viață. Norocul și-l face fiecare cu mâna lui, dar trebuie să învățați pentru asta”, spune profesoara în filmuleț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI