Profesoara ”dezbrăcată”, la ora de biologie: i-a șocat pe copii pentru binele lor

Un profesor bun face eforturi deosebite pentru a menține atenția copiilor în clasă. Unii apelează la o varietate de instrumente suplimentare, alții generează un sentiment deosebit de empatie prin talentul lor oratoric.

O tânără profesoară a atins performanța de a-și șoca elevi în procesul educațional, dar a făcut-o pentru binele lor, cu scopul ca aceștia să înțeleagă materia mai bine. A vrut să-i învețe biologie într-un mod care să fie mai ușor de ținut minte, mai practic decât citind niște rânduri într-o carte sau privind niște fotografii statice. A vrut să-i stimuleze într-o manieră memorabilă. teacher-gives-anatomy-lesson-in-a-full-body-suit-that-maps-out-the-human-body-in-sharp-detail1

Veronica Duque este învățătoare la clasa a treia în localitatea Valladolid din Spania și își dorește să facă to ce este posibil ca micuții să o țină minte. În acest scop, la ora de anatomie, a apelat la costumul din imaginile alăturate. Ea a intrat în clasă într-un costum care te face să pari dezbrăcată nu doar de haine, ci și de piele. Toate organele sunt reprezentate în detaliu.

În mod previzibil, nu toți copii au fost încântați în prima fază de ideea învățătoarei, Unii au fost confuzi, alți și-au pus mâinile la ochi, unii au strigat, în timp ce alți au aplaudat. În final însă, Veronica și-a atins scopul și toți copiii au găsit valoarea adăugată a acestui experiment social.

”Am predat până acum de 15 ani. Țin lecții de științe naturale și sociale, artă, cât și engleză sau spaniolă. Navigam pe internet când a apărut o reclamă de pe AliExpress pentru un costum de baie. Știind cât de complicat este pentru copii să vizualizeze dispunerea organelor interne, m-am gândit că merită să-l încerc.”, a explicat învățătoarea într-un interviu.

Soțul ei a fost foarte mândru de efortul din spatele acestui proiect și s-a lăudat pe Twitter cu ajutorul câtorva fotografii de la ora de biologie. În mod previzibil, postarea a devenit virală, cu aproape 100.000 de like-uri, partajări și comentarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI