Produsul retras de urgență din Lidl. Alertă maximă, ce s-a descoperit în toate magazinele din Anglia

Produsul retras de urgență din Lidl. Alertă maximă, ce s-a descoperit în toate magazinele din Anglia
Produs retras de urgență: ce nu se mai află pe rafturile magazinelor din Lidl din Anglia?

Un produs a fost retras de pe raftul supermarket-urilor Lidl! Autoritățile au luat această decizie de urgență. Ce s-a descoperit în lanțul acestor magazine din Anglia? Oamenii trebuie să fie atenți.

Produs retras din magazinele Lidl din Anglia

Tesco, Morrisons și Lidl au surprins clienții cu retrageri în masă. Autoritățile au semnalat un produs care nu mai trebuie să ajungă pe mâna clienților. Magazinele menționate sunt doar câteva din Anglia care au retras alimente în ultimele săptămâni.

Acestea pot fi aduse înapoi la orice supermarket din mărcile de mai sus pentru o rambursare completă. Clienții sunt avertizați să aducă înapoi companiilor produse precum: înghețată de ciocolată Morrison pentru că unele pachete pot conține bucăți de plastic.

Între timp, magazinele Tesco, Sainsbury’s și Waitrose au rechemat o anumită marcă de unt de teamă că ar putea fi contaminată cu metal. Nu este nevoie de bon pentru a vă putea recupera banii pe bunurile rechemate de supermarket-uri.

Brand-ul Morrison a rechemat tipul de înghețată cu ciocolată cu lapte Amour de marcă proprie. Produsul vine în pachete de câte trei, fiind afectate cele care au cod de dată din februarie 2023.

„Ne cerem scuze  și asigurăm clienților angajamentul nostru continuu”

O declarație pe site-ul web Morrisons spune: „Vă rugăm să nu mâncați acest produs și să-l returnați la cel mai apropiat magazin pentru o rambursare completă. Nu avem nevoie de chitanță.

Niciun alt produs nu este afectat de această problemă. Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care le poate cauza acest lucru și asigurăm clienților angajamentul nostru continuu față de cel mai înalt standard de calitate și siguranță a produselor.”

„Dacă ați cumpărat produsul de mai sus, nu-l mâncați”

Tesco, Sainsbury’s și Waitrose au retras anumite curmale din St Helen’s Farm Goats Butter pentru că pot conține bucăți mici de metal. Retragerea este specificată pentru pachetele care au data limită de până la 13 martie 2022.

O notă de la St Helen’s spune: „Dacă ați cumpărat produsul de mai sus, nu-l mâncați. În schimb, returnați-l la magazinul de unde a fost cumpărat pentru o rambursare completă.”

Tesco și Waitrose au rechemat și anumite pachete de nuci murate Opies pentru că pot conține muștar și sulfiți care nu sunt menționate pe etichetă. Producătorul spune că eroarea a fost cauzată după ce  castraveții murați și ceapa au fost introduse accidental în unele borcane. Concret, este vorba despre produsul la borcan care are 390 de gr, arată mirror.co.uk.