Cu câți bani se vând pe OLX un set de adidași, papuci, tricou și șapcă de la Lidl România. Suma e halucinantă

Cu câți bani se vând pe OLX un set de adidași, papuci, tricou și șapcă de la Lidl România. Suma e halucinantă
Produse marcă proprie LIDL la second hand

Din ce în ce mai multă lume a ajuns să cumpere dintr-o gamă variată de produse, dar nu de pe site-urile producătorilor, sau a supermarket-urilor, ci de pe site-uri de tipul OLX. Aici vânzători ocazionali vând de la electronice și până la produse promoționale LIDL. Sumele, în unele cazuri, sunt chiar mult mai mari decât în magazine.

Produse marcă proprie LIDL la second hand

Clienții fideli ai retailer-ului LIDL, nu de puține ori au găsit în rafturile de îmbrăcăminte, fie adidași, tricouri, papuci, sau șepci pentru toate vârstele, marcă proprie. Prețurile nu sunt deloc mari, deci și le poate permite oricine, asta în cazul în care chiar vrei să porți genul acesta de produse.

Pe de altă parte, și aici intervine partea puțin mai ciudată, vânzătorii de ocazie de pe site-uri, precum OLX, sau chiar eBay, vând exact aceleași produse marcă proprie LIDL, uneori la prețuri exorbitante.

De exemplu, celebrii adidași LIDL, pe care compania i-a lansat de ceva vreme, se vând acum cu până la 450 de lire sterline pe platformele de revânzare, la un preț de peste 30 de ori mai mare decât prețul cu amănuntul inițial.

Adidașii de marcă au fost lansați în magazinele Lidl din Finlanda, Anglia, și România, dar au atras atenția pe scară largă din partea pasionaților de sneakerheads din întreaga lume.

Adidași, șapcă, șosete și pungă, vândute pe OLX

Lansați ca parte a unei linii mai largi de îmbrăcăminte de marcă a Lidl, care includea, de asemenea, șosete și tricouri, pantofii au fost vânduți pentru echivalentul a 14 lire sterline, asta ar însemna în lei, aproximativ 87 de lei.

Pe OLX, unul din utilizatori vinde la pachet acești adidași, alături de șapcă, tricou de damă, șosete, o bandană ediție limitată și o pungă cu sigla LIDL, la prețul de 1.200 de lei.

Conform informațiilor de pe pagina de vânzare, toate produsele sunt aduse de afară. De unde exact, nu se specifică, dar cert este că dacă ar fi să facem un calcul pe prețul retail oferit de LIDL în magazine, comparativ cu prețul cerut pe OLX, vom constata că produsele sunt mult supraevaluate.

Ca și în cazul vânzătorului de pe OLX, celebrii adidași au inundat acum platformele de revânzare precum Ebay și Depop, apărând pe ambele platforme pentru sute de dolari.

De exemplu, un vânzător de pe eBay care a listat pantofii ca fiind „Lidl Sneaker Size 46-Limited Fan Edition”, cerea suma de 570 de dolari pe o pereche.