03 iul. 2024 | 08:44

Produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România. E consumat zilnic de români, profită și tu de ofertă

Diverse
Produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România. E consumat zilnic de români, profită și tu de ofertă
Kaufland își întărește poziția pe piețele europene

Pentru retailerul Kaufland, anul 2024 a început bine, astfel că la 6 luni deja are o poziție dominantă pe segmentul depiață în care activează în Europa. Același lucru se întâmplă și pe piața locală românească. În același timp, își continupă și campaniile cu produse extrem de ieftine, iar în recenta ofertă regăsim și produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România, un produs consumat zilnic de români.

Kaufland își întărește poziția pe piețele europene

Industria de retail este foarte competitivă, mai multe lanțuri de supermarketuri luptând pentru dominația pieței. Kaufland, unul dintre cele mai importante magazine cu discount, se confruntă cu o concurență acerbă din partea unei serii de rivali din industrie.

Dar, cu toate astea, retailerul a reușit să-și stabilizeze poziția pe peiețele europene, inclusiv pe cea din România.

Se pare că și în 2024, retailerul a reușit să-și păstreze dominația pe zona de angajări, primind și în acest an  titlul de Angajator de Top în 2024.

Angajator de Top în 2024, pentru al 9-lea an în România

Distincția vine pentru al 9-lea an în România, și al 4-lea an în Republica Moldova. La nivel european, este pentru a șasea oară când retailerul Kaufland primește această distincție, ceea ce demonstrează implicarea și determinarea de continua.

Toate aceste premieri la nivel european, au fost făcute în urma unui proces riguros de audit anual realizat de Top Employers Institute care examinează multiple aspecte ale managementului resurselor umane, de la cultura organizațională până la pachetele de beneficii oferite angajaților.

Produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România

În aceeași ordine de idei, retailerul și-a menținut campaniile de discount, la mai toată gama de produse, deși vorbim de o inflație mare și o diminuare a puterii de cumpărare a clienților săi de pe piața românească.

Tot așa, Kaufland România și-a publicat recent cataloagele de produse pentru prima parte a lunii iulie, și aici regăsim produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România.

De fapt, la o consultare mai atentă a catalogului, vom descoperi cel puțin 3 produse, cu prețuri mici, și care vor putea fi cumpărate de români în perioada următoare.

Revenind la produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România, acesta este „Jacobs 3 în 1”, cafea instant, iar discountul este de 10%, astfel că acum românii îl vor putea cumpăra, în diverse sortimente, la doar 0,89 lei pentru maxim 18 g.

În aceeași categorie a produselor ieftine, mai regăsim în ofertă și produsul „Joe XXL”, napolitană de ciocolată, sau ciocolată și lapte, iar pentru 46 g vor plăti 1,89 lei. Celălalt produs din oferta de discount este „Boromir Covrigei superiori”, cu o reducere de 20%. Astfel că, pentru un produs de 100g românii vor plăti 1,99 lei.

PlaySport
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
Stiri din Lume
Loredana Chivu, cu tatuajul INTIM la VEDERE! Apariție INCENDIARĂ în slip MINUSCUL
Stirile PROTV
Accident îngrozitor pe munte. O femeie, târâtă de teleferic până în prăpastie, sub ochii soțului și copiilor
EVZ.ro
VIDEO. Din povețele lui Nicolae Iorga: „Atunci când toată lumea tace, în țara asta se naște un prost”. Cu istoricul Alex Mihai Stoenescu la „Hai România”
Digisport.ro
FOTO ”Bestia” lui Gigi Becali! Valorează 1.600.000€ și s-a transformat total într-un an la FCSB
PRO TV
Neti Sandu dărâmă miturile despre horoscop: ”Am zis că Gemenii înșală cel mai mult... Cred că și Peștii!”. Ce spune despre restul zodiilor
Adevarul
De ce nu au românii productivitatea germanilor? „Primul vinovat este managerul”
BZI.ro
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să o incinerezi!”
Spynews.ro
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
De necrezut! Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”
Parteneri
Cine e profesoara care a murit în timpul examenului de Bacalaureat
Redactia.ro
Cât costă un sejur de 8 zile la mare, în România. Un român a făcut calculul exact: „Cu banii ăia mergi în Grecia liniștit”
Click.ro
Gina Pistol, în costum de BAIE! Cum ARATĂ când RENUNȚĂ la haine
Vocea.biz
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana. Mama ei spune că nu se mai oprea din râs
Digi24
Divorț neașteptat în showbizul românesc! A pierdut sarcina și apoi s-a despărțit de soț în cel mai mare secret
Unica.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
EVZ.ro
Cei patru membri ai familiei care au murit în accidentul devastator din Suceava, conduși pe ultimul drum! Imagini dureroase de la înmormântare / FOTO
Spynews
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Capital.ro
Ce mâncăm la 40 de ani ne poate afecta sănătatea chiar și după câteva decenii. Concluziile celui mai recent studiu Harvard
Antena 3
La doar două luni de la divorț,a spus motivul real al despărțirii. Ce i-a făcut fostul soț după separare: „Nu am avut încotro ...”
Avantaje
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Mediaflux
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Spynews.ro
Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile
Realitatea.net
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă. Actrița demonstrează că e o femeie superbă
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!
Shtiu.ro