Din ce în ce mai multe doamne fac eforturi în această perioadă pentru a arăta fantastic în sezonul cald care se apropie cu pași repezi. Vestea bună pentru cele care au decis să și țină post este un anumit produs special care nu este de dulce și le poate ajuta să slăbească. Este vorba despre ceva sățios ce are puține calorii. De asemenea, se combină rapid în multe rețete, așa că nu trebuie să își mai facă griji în această privință.
Majoritatea doamnelor vor să îmbine acum utilul cu plăcutul, așa că țin Postul Paștelui și se gândesc la modul în care restricțiile alimentare le vor face să arate în vara aceasta. Desigur că majoritatea acestora se pregătesc acum de sezonul cald care este mai aproape decât ar fi crezut, așa că se obișnuiesc ușor cu alte mese și cu un alt stil de a profita de bunătățile din farfurie.
Un produs utilizat de gospodine în preparatele pe care le pun acum în fața celor dragi este chiar fasolea verde, care conține numeroase vitamine și minerale, dar te și ajută să slăbești. De asemenea, specialiștii au subliniat că are efect diuretic, reglează tensiunea și colesterolul.
Fasolea verde se găsește din plin pe tarabele din piață, dar și în pungile de la supermarket în raionul produselor congelate. Un astfel de produs este bogat în proteine, carbohidrați și vitamine și este recomandat de cei mai mulți nutriționiști.
Trebuie să știi că indiferent dacă îl consumi în forma proaspătă, congelată sau la conservă, fasolea verde are aceleași valori nutritive de care te poți bucura la maximum. Românii preferă să o consume trasă la tigaie cu puțin ulei alături de un sos gros de usturoi ce poate fi făcut cu smântână sau roșii pasate ori doar cu apă.
Calorii – 31 gr;
Glucide – 7,1 gr;
Proteine – 1 gr;
Grăsimi – 0,1 gr;
Fibre – 3 gr;
Sare – 0 g3;
Zahăr – 0 g3.
Antiinflamatoare;
Antioxidante;
Antivirale;
Antitoxică;
Antitumoral;
Antifungice;
Diuretice;
Depurative;
Bun pentru hipertensiune arterială;
Bun pentru ateroscleroză;
Previne accidente vasculare cerebrale;
Previne apariția infecțiilor bacteriene.
Beneficiul suprem al acestui aliment este că este o sursă de energie pentru creier. Fasolea verde are un conținut ridicat de carbohidrați deosebiți cu un indice glicemic foarte mic ce oferă energie pe o perioadă îndelungată creierului, mușchilor și întregului organism, astfel că trebuie consumată cât mai des mai ales de cei mici.