05 feb. 2023 | 09:40

Produsul de 8 lei care te scapă de rugina de pe vasul de toaletă. Face minuni de fiecare dată

Utile
Produsul de 8 lei care te scapă de rugina de pe vasul de toaletă. Face minuni de fiecare dată
Ce produs de 8 lei te scapă de rugina de pe vasul de toaletă?

Din ce în ce mai multe gospodine caută trucuri care să le ajute în ziua destinată curățeniei. Multe dintre ele vor în timpul acesta să aibă o casă curată și dezinfectată, dar își doresc să facă acest lucru cu bani puțini. Doamnele vor mai ales să economisească în aceste vremuri grele din punct de vedere financiar, așa că acum sunt atrase de produsele ieftine care să le scape de probleme. Ce te poate ajuta să scapi cât mai simplu de rugina de pe vasul de toaletă?

Produs de 8 lei pentru curățenie: cum să scapi de rugina de pe vasul de toaletă?

Majoritatea gospodinelor își doresc perfecțiune pentru familia lor, așa că sunt foarte atente la curățenie și la mediul în care stau cei dragi. Desigur că pentru acest lucru este nevoie de câteva trucuri și produse care să le sară în ajutor.

Din păcate, multe dintre doamne au ales să nu mai achiziționeze produsele scumpe din supermarket-uri din cauza scumpirilor care le dau mari bătăi de cap.

Specialiștii au venit acum cu o metodă ușoară pentru un vas de toaletă mereu curat. Baia este una din cele mai importante încăperi din casă pentru că aici toată lumea își face rutina de dimineață și seară.

Igiena trebuie să fie pe primul plan pentru toți oamenii, iar încăperea în care îți faci anumite procese de îngrijire este nevoie să fie mereu organizată, curată și dezinfectată.

O problemă care le dă bătăi de cap gospodinelor este rugina care se depune pe vasul de toaletă. Nu trebuie să mai apelezi la produse scumpe sau la profesioniști pentru a scăpa de ea pentru că poți face asta foarte simplu dacă acoperi șuruburile și anumite zone mai sensibile cu ojă transparentă.

Ce trebuie să faci?

Lacul de unghii fără culoare va împiedica în cele din urmă ca scaunul să se miște, să prindă o culoare maronie sau să fie slăbit după folosirea constantă. Experții au recomandat ca mai ales curățenia din baie să fie una în detaliu și ca doamnele să fie atente la anumite zone unde se pot depune bacteriile.

Nu trebuie ca acestea să neglijeze dușul, chiuveta sau scaunul de baie. De asemenea, este nevoie ca prosoapele să fie schimbate periodic cu unele curate, iar în încăpere să existe un odorizant special. Mai mult decât atât, gospodinele pot să adauge în raftul de jos produse în plus pentru oaspeții care ar putea să stea peste noapte precum periuțe sau săpun.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro