Pentru a prepara un piure aromat, ai nevoie de un ingredient ce costă nu mai mult de 3 lei. S-ar putea să îl ai deja acasă, în cămară sau în frigider. Adaugă două linguri din acest produs în compoziția de cartofi sfărâmați cu unt și lapte și vei obține un rezultat pe măsură. Toată lumea de la masă va fi mulțumită!
Vrei să prepari cel mai gustos și aromat piure de cartofi? Ai ajuns la locul potrivit. O gospodină a prezentat pentru BBC o rețetă simplă a acestei mâncăruri, făcută publică apoi de angajații redacției. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a face piure, prepararea lui fiind foarte ușoară.
Chiar dacă ești începătoare în ale gătitului, poți fi convinsă că vei reuși să prepari cel mai bun piure doar respectând indicațiile din rețeta publicată de BBC. În fapt, savoarea piureului nu stă neapărat în modul de manipulare a ingredientelor cât în calitatea și imaginea lor. Iată de ce!
Citește și: Nu mai pune lapte sau apă în piure! Ingredientul care îl face mult mai bun şi mai cremos decât la restaurant
BBC notează că, pentru a oferi preparatului un gust desăvârșit, în compoziția de cartofi sfărâmați pentru piure se adaugă, la final, două linguri de muștar. Este ingredientul cheie folosit de gospodina care a împărtășit rețeta în cauză pentru a da preparatului aromă picantă ușoară.
Bineînțeles, piureul de cartofi poate fi aromatizat și cu ajutorul altor condimente dintre cele preferate. Unele gospodine folosesc paprika – dulce sau iute, altele boia – la fel, dulce sau iute. Totul stă în gustul și preferințelor persoanelor de la masă, din familie sau care sunt în vizită.
Citește și: De ce este interzis să speli carnea de pui înainte de a o găti. Ce trebuie să faci, de fapt, cu ea