08 dec. 2022 | 17:30

Produsul de 1 leu care îţi face paharele curate ca lacrima. Doar aşa scapi de urmele lăsate de apă, e cel mai simplu truc

Diverse
Produsul de 1 leu care îţi face paharele curate ca lacrima. Doar aşa scapi de urmele lăsate de apă, e cel mai simplu truc
Produsul de 1 leu care îţi face paharele curate ca lacrima. Îl ai deja în bucătărie, cel mai probabil. Cum să-l folosești.

Produsul de 1 leu care îţi face paharele curate ca lacrima. Sigur îl ai deja în bucătărie, mai ales având în vedere că perioada sărbătorilor de iarnă este aproape. Dacă îl folosești, paharele din locuința ta nu vor mai avea niciun fel de pată de la apă.

Produsul de 1 leu care îţi face paharele curate ca lacrima

Te confrunți și tu cu pahare pătate de urme de apă? Chiar dacă le-ai spălat, nu par a fi foarte curate. Asta se întâmplă, de cele mai multe ori, din cauza depunerilor minerale albe, transportate de apa dură de la robinet. Îndepărtarea acestui tip de urme este esențială pentru a menține suprafețele curate și pentru a evita acumularea depozitelor.

Pentru ca paharele să nu prezinte urme consistente de apă, este necesar să fii consecvent când vine vorba despre curățarea lor. Chiar dacă ai pahare pe care nu le folosești des, este bine să le speli periodic. Pentru a scăpa de urmele de apă, încearcă să folosești, pentru început, acizi ușori sau abrazivi blânzi.

Înainte de a testa soluții preparate acasă sau diverse amestecuri, spală paharele cu oțet alb distilat sau zeamă de lămâie. Poți folosi și bicarbonat de sodiu, pentru a îndepărta urmele de apă. Dacă aceste metode nu funcționează, nu te grăbi să cumperi un produs comercial chimic.

Avem noi o recomandare care te-ar putea ajuta. Pentru a scăpa de petele de apă de pe pahare, ai nevoie de un produs de 1 leu. Cel mai probabil, îl ai deja în bucătărie. Mai ales că se apropie Crăciunul. Majoritatea gospodinelor folosesc acest ingrediente la prepararea deserturilor, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cum să scapi de petele de apă de pe pahare cu praf de copt

Dacă nu ți-ai dat seama despre ce este vorba, îți spunem noi. Pentru a curăța paharele bine de urme, trebuie să prepari un amestec foarte rapid pe bază de praf de copt. Alege un recipient curat, în care să introduci două linguri de praf de copt și o lingură de sare. Amestecă cele două ingrediente de bucătărie.

Spală paharele cu pasta obținută și lasă soluția să acționeze timp de jumătate de oră. Apoi, clătește paharele foarte bine cu apă curată și șterge-le cu o cârpă moale, preferabil din microfibră. Vei observa că petele lăsate de apa dură au dispărut.

Apa dură poate să lase pete în diverse locuri din casă. De cele mai multe ori, geamurile sau ferestrele sunt afectate de depozitele de minerale. Nu o dată este nevoie de intervenția unui profesionist, în astfel de cazuri. Soluțiile preparate acasă s-ar putea să nu funcționeze la fel de eficient precum în cazul paharelor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro