Produsul care dispare din supermarketuri în România. Va fi interzis, e un pericol pentru oameni

Produsul care dispare din supermarketuri în România. Va fi interzis, e un pericol pentru oameni
Ce au gasit autoritatile in produs

Un produs din supermarketuri va fi scos de pe rafturile din România. Acesta reprezenta un real pericol pentru oameni.

Românii, in pericol din cauza unui produs

Autoritățile din domeniul siguranței alimentare au făcut o serie de controale și au găsit mai multe nereguli.

ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) a anunțat că un produs va fi retras de pe piața din România, după ce a făcut o descoperire conform cărora acesta punea sănătatea oamenilor în pericol.

Acest produs nu se va mai găsi la supermarketurile Metro. Reprezentanții au stabilit retragerea sortimentului descoperit ca fiind neconform.

Este vorba despre un produs comercializat de Superdrob S.A., după ce un sortiment de pulpe de pui cu spate a fost descoperit cu Salmonella Enteritidis.

Cei care au cumpărat acest produs sunt sfătuiți să nu îl consume și să îl returneze în magazinele Metro până la 11.12.2021 și vor primi în schimb contravaloarea produselor achiziționate.

„Vă informăm că Metro Cash & Carry România a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului Pulpe superioare cu spate. Motivul rechemării: prezenţa Salmonella Enteritidis, a transmis, luni, ANSVSA.

Denumire articol: Pulpe pui superioare cu spate, congelate / Producator SUPERDROB SA Cod de bare: 5903368004770 Lot/Data expirare: 11121/20.10.2022, este precizat în anunțul autorității sanitare”, se arată în comunicatul Metro.

Și Carrefour a găsit Salmonella într-un produs

Și Carrefour a dispus retragerea de pe piață a unui produs, după o verificare amănunțită a unei companii cu care colaborează.

S-a dovedit că produsul era o problemă pentru sănătatea clienților, așa că hipermarketul a scos de pe rafturi pipote de pui comercializate de Copanex SRL.

Aceste produse au fost infestate cu Salmonella Enteritidis, iar anunțul a fost făcut miercuri, 17 noiembrie, de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Vă informăm că societatea Copanex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului “Pipote Pui 500G “, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs.

Retragerea de la comercializare se aplică produselor: Pipote Pui 500G Copanex, Cod EAN: 7896589533311, Lot/DLC: 080921/15.06.2022, se arată în anunţul instituției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI