Cum cureți părul cu bicarbonat de sodiu. Trucul pe care îl știe puțină lume

Cum cureți părul cu bicarbonat de sodiu. Trucul pe care îl știe puțină lume
Truc folositor pentru podoaba capilară! Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu

Toate femeile trebuie să știe asta! Un truc extrem de simplu te poate scăpa atât de sumele babane consumate pe diverse produse de îngrijire a părului, cât și de problemele cu scalpul sau cu firul de păr.

Truc folositor pentru podoaba capilară! Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu

Multe femei întâmpină probleme cu părul, mai ales din cauza stilului de viață haotic din vremurile acesta. Unele dintre ele se confruntă cu un fir de păr foarte subțire, altele au probleme cu vârfurile prea arse, mai ales în sezonul estival. Ai nevoie doar de un simplu truc pentru a te bucura pe deplin de un păr bogat și mătăsos! Pune câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu în șamponul pe care-l folosești de obicei, freacă puțin părul cu amestecul în cauză, apoi clătește cu apă mai rece decât preferi de obicei.

Dacă totuși nu poți renunța la balsamul cu care te-ai obișnuit, îl poți folosi. Este mai indicat să îți faci măști de păr din ingrediente naturale precum: ulteiul de măsline, gălbenuș de ou sau ulei de cocos.

Bicarbonatul de sodiu te ajută să ai o podoabă capilară mai sănătoasă
Bicarbonatul de sodiu te ajută să ai o podoabă capilară mai sănătoasă

Beneficii

  • Poate fi un remediu bun pentru bolile infecțioase, arată pcfarm.com.

Stomac:
Bicarbonatul neutralizeaza surplusul de acid din stomac. Iata de ce bicarbonatul a servit drept leac contra ulcerului multi ani. Dar folosirea lui prea des da un efect invers: se mareste cantitatea acidului secretat in stomac. Mai mult decat atat, la interactiunea bicarbonatului cu acidul se degaja bioxid de carbon, care bombardeaza peretii subtiati ai stomacului, ducand la alte ulceratii. Este de dorit sa utilizati bicarbonat de sodiu cat mai rar, doar cand nu aveti alte medicamente la dispozitie.

Inima:
Bicarbonatul de sodiu se foloseste in medicina ca substanta antiaritmica. Un atac de cord se poate opri administrand 1-2 lingurita de bicarbonat.Hipertensiune: Se activeaza eliminarea intensiva a lichidului si sarurilor din organism si scade tensiunea arteriala. 1-2 lingurita de bicarbonat consumata impreuna cu medicamentele da posibilitatea micsorarii dozei acestora.

Urmăriți Playtech.ro și pe