Produsele pe care le cumpără Dan Negru din Moldova: ‘Mirabela Dauer m-a învățat’. Ce superstiție are EXCLUSIV

Produsele pe care le cumpără Dan Negru din Moldova: ‘Mirabela Dauer m-a învățat’. Ce superstiție are EXCLUSIV
Ce produse cumpără Dan Negru din Moldova? Prezentatorul a recunoscut care sunt preferințele sale

Dan Negru face de 15 ani naveta în Republica Moldova, unde are un fix: ”Stau mereu în aceeași cameră de hotel”. Ce l-a sfătuit Mirabela Dauer să cumpere din piețele din Chișinău

Ce produse cumpără Dan Negru din Republica Moldova?

Dan Negru este pe primul loc, în topul audiențelor, atât la Antena 1, cât și la Prime TV, din Republica Moldova, unde, de 15 ani, prezintă cele două emisiuni de cultură generală, ”Da sau Nu” și ”Roata Norocului”. El ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre delegațiile din Republica Moldova, unde recunoaște că se simte ca acasă: ”De 15 ani stau la același hotel, am camera 403”.

”De 15 ani stau la același hotel, în aceeași cameră”

Dan Negru ne-a povestit despre naveta București-Chișinău, pe care o face, de 15 ani, pentru a prezenta, la postul de televiziune Prime TV, din Chișinău, concursurile de cultură generală ” ”Da sau Nu” și ”Roata Norocului”.

Și acolo este lider de audiență, iar în topul popularității este tot fruntaș: ”Eu lucrez aici de 15 ani. Stau de atunci la același hotel, cel mai elegant de aici, la bătaie cu oricare hotel european. Și stau în aceeași cameră, de 15 ani. Camera 403. Oamenii de aici sunt foarte atenți la detalii”.

  • Ce l-a învățat Mirabela Dauer să cumpere din piețele din Chișinău

Întrebat de reporterii playtech.ro ce cumpărături face din Chișinău, pentru acasă, Dan Negru ne-a făcut o dezvăluire: ”Cumpăr brânză și unt ucrainean. M-a învățat Mirabela Dauer, acum vreo 10 ani, când am întâlnit-o în piața din Chișinău, ea mi-a dat pontul.

Plus Bomboanele Bucuria. Iar la plecare, cei de acolo îmi umplu portbagajul mașinii cu sticle de vin!”. Dan ne-a vorbit și despre regretul că nu poate prezenta și în România emisiuni de cultură generală:

”Aici, la Chișinau, prezintă quiz, show-uri cu întrebări de cultură generală, pe care România nu prea le mai are. Suntem singura țară europeană care nu prea are quiz cu întrebări de cultură generală, la tv”.

Dan Negru, singura vedetă tv din România care plătește impozit în două țări

Dar, reporterii playtech.ro au aflat că Dan Negru mai câștigă, în Republica Moldova, și din prezentările unor evenimente, fiind recompensat pe măsură: ”El câștigă, la evenimentele din Chișinău, chiar și peste 2-3.000 de euro, a fost invitat și la inaugurarea unor magazine mari. Este singura vedetă tv din România care plătește impozite în două țări, toate aceste colaborări fiind pe firma lui”, ne-au declarat, în exclusivitate, apropiații lui.

  • ”Asistenta mea, din Republica Moldova, e mai bogată decât mine. Mi-am găsit nașul”

Dan Negru are, la postul de televiziune din Chișinău, o asistentă frumoasă-foc. ”Fac singurul show din lume unde asistenta e mai bogată decât prezentatorul. Mi-am găsit nașul!” El se mândrește cu asistenta tv de la “Roata Norocului”, Anastasia Fotachi, o răsfățată a titlurilor de Miss, viitoarea soție a celebrului miliardar Gabriel Stati, a cărui avere ar fi estimată la 2, 5 miliarde de euro.

Anastasia îl lăuda, într-un interviu pentru playtech.ro, pe celebrul ei coleg, Dan Negru: ”Să lucrez pe același platou de filmări cu Dan este o onoare pentru mine. Mă bucur să îl cunosc și să împart același platou de filmare, e un om care știe să își facă munca profesionist, un om lipsit de aroganță și demn de tot respectul”.

Dan Negru a lucrat și cu fiul fostului președinte al Republicii Moldova

Dar, Dan Negru a lucrat și cu Nicu Timofti, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti: ”Băiatul lui a făcut parte din echipa mea, un băiat muncitor, fără fițe de vedetă, foarte muncitor, o reală plăcere să lucrezi cu el. Iar pe tatăl lui l-am avut invitat într-o ediție a emisiunii”.

Însă, vedeta tv a mai colaborat cu un nume sonor: ”Dorin Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, și unul dintre politicienii de top de acolo, a fost în echipa mea când lucram cu Valeriu Lazarov. Era student la București. Dacă acceptam să fac parte din vreun partid, aș fi fost al doilea om politic al lui Valeriu Lazarov, la Chișinău”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI