24 nov. 2022 | 12:50

Produsele la cel mai mic preţ vândute de Kaufland care fac furori în România. Clienţii au stat ore întregi la coadă pentru ele

Știri generale
Produsele la cel mai mic preţ vândute de Kaufland care fac furori în România. Clienţii au stat ore întregi la coadă pentru ele
Produse ieftine la Kaufland: trebuie să le cumperi și tu.

Românii fac mari sacrificii în această perioadă și încearcă să facă față cheltuielilor de zi cu zi, mai cu seamă că sărbătorile se apropie cu pași repezi. Mulți dintre ei au luat la cunoștință ofertele geniale de la Kaufland care îi ajută să nu mai cheltuie mulți bani pe diverse produse. Clienții au stat și ore întregi la coadă pentru câteva alimente ieftine. Iată care sunt cele mai apreciate de pe raft!

Produse ieftine la Kaufland: românii au stat ore întregi la coadă

Cozi uriașe la Kaufland pentru alimente ieftine! Magazinul a adus în fața clienților oferte incredibile pentru unele din cele mai iubite produse. Mai exact, este vorba despre zahăr și ulei la prețuri bune în aceste vremuri. Majoritatea românilor abia mai fac față cheltuielilor, iar cei mai mulți dintre ei caută oferte care mai de care mai avantajoase.

Iată că retailer-ul celebru le-a adus bucureștenilor alimente ieftine, motiv pentru care cetățenii s-au așezat la cozi uriașe chiar de la primele ore ale dimineții. Un litru de ulei la magazinul Kaufland din Bulevardul Basarabia a costat 6.99 de lei/litru.

De asemenea, tot aici cumpărătorii au putut să găsească zahăr de calitate la doar 3.99 de lei/kg. Mai exact, la raft s-au afișat prețurile de anul trecut pentru aceste produse, lucru fabulos pentru gospodinele care se pregătesc pentru preparatele de sărbători.

În acest moment, un litru de ulei costă între 12 și 15 lei, în funcție de locul de unde este cumpărat. Bucureștenii au fost extrem de încântați de ofertele găsite la unele magazine Kaufland, motiv pentru care și-au luat cărucioarele și au format o coadă uriașă în așteptarea deschiderii supermarket-urilor. Majoritatea pensionarilor s-au înghesuit pentru a prinde și ofertele la banane.

Prețurile au explodat după pandemie

Un coș cu produse alimentare de bază s-au scumpit cu 20% din 2020 și până în prezent. De asemenea, scumpirile au ajuns la 25% pentru un coș de cumpărături dacă ar fi excluse produsele sezoniere (mere, cartofi, portocale). Aceste modificări au ajuns în fața românilor după pandemie.

Specialiștii au subliniat că uleiul de floarea soarelui este de departe produsul care s-a scumpit cel mai mult, prețul lui dublându-se din criza sanitară și până acum. Astfel, prețul mediu al unui litru de ulei ajungea în august anul acesta la 11,25 lei/litru, cu 98,1% mai mult decât cel de 5,68 lei/litru din martie 2020, atunci când în România intra în stare de urgență.

Prețurile piperate ale uleiului vin în condițiile în care oferta mondială de ulei de gătit a fost redusă cu aproape jumătate după invazia Rusiei în Ucraina, unul din cei mai mari producători din lume.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro