Produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România. Au prețuri foarte mici

de: Ștefan R. Apostol
28 03. 2023

Începând cu 20 februarie 2023, creștinii au intrat în Postul Mare, care se va încheia odată cu Nașterea Domnului, pe 16 aprilie, iar mulți au nevoie de produse de post. Așa se face că Lidl România are, ca în fiecare an, în oferta sa produsele de post care sunt deja disponibile în magazine. Tot ceea ce mai trebuie să știi este că au prețuri foarte mici.

Postul Mare în magazinele Lidl România

Lidl România știe că fiecare anotimp este legat de gusturi deosebite. Sezonul cu cea mai caracteristică amprentă este sezonul Postului Mare. Cu rădăcini în tradiție, dar și cu considerație față de obiceiurile alimentare moderne din țara noastră, sezonul de post ne oferă o mare varietate de rețete și valoare nutritivă.

Noua ofertă aduce clienților săi toate aceste arome distincte odată cu produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România. Sunt arome care așteaptă un an întreg pentru a străluci și a ne reaminti cât de încântătoare sunt cu adevărat. Așa că, hai să vedem care sunt produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România.

Vezi și: Cum faci ”pomana scoicii”, reteța secretă a preotului-bucătar de la ”Chefi la cuțite” pentru Postul Mare EXCLUSIV

Lista cu produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România

Pentru cei care au decis să țină Postul Mare, strict, retailer-ul s-a gândit să aducă în magazine și produse specifice acestei perioade, iar lista cu produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România conține nu mai puțin de 12 produse de post, la cele mai mici prețuri.

În magazinele Lild România veți găsi, de exemplu, o „Alternativă la crenvurști”, oferta fiind valabilă între 27.03. – 02.04, marca Verdino, la doar 10.99 lei pentru suta de grame, sau, de ce nu, „Felii vegane”, de la Vemondo, cu un discount de 20%, la doar 3.99 lei pentru 80 de grame.

Vezi și: Alimentele periculoase din Postul Paștelui. Toți românii le consumă des

În aceeași listă cu produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România veți mai găsi și o „Alternativă vegetală la Feta”, marca Verdino, la doar 13,99 lei pentru 200 de grame, sau „Pastă vegetală tartinabilă”, la doar 3,99 lei pentru 125 de grame de produs.

Lista mai cuprinde, inclusiv, „Salată de vinete”, de la Chef Select, cu 21% discount și un preț de 5,49 lei pentru 250 de grame, precum și un „Cozonac de post”, de la TASTINO, în stoc limitat, la doar 9,99 lei pentru 500 de grame de cozoac.

Dacă nu aveți timp să preparați acasă produse de post, oferta cu produsele de post care sunt deja disponibile în magazinele Lidl România poate fi o variantă rapidă. Așa că, mergeți și consultați oferta Lidl și vedeți care din produse vă sunt utile.