Produsele de la Lidl care vor face furori. De luni se găsesc în toate magazinele la un preț foarte mic

Produsele de la Lidl care vor face furori. De luni se găsesc în toate magazinele la un preț foarte mic
Lidl pune in vanzare doua produse noi

Retailerul german Lidl va pune în vânzare două produse cu care va face furori printre români. De luni se găsesc în toate magazinele la un preț foarte mic. Care sunt produsele de la Lidl care vor face furori, vezi în rândurile de mai jos.

Lidl pune în vânzare două produse foarte interesante. Ce produse sunt și cât vor costa

Retailerul german Lidl va avea, începând de luni, o ofertă bogată de produse auto sub mărcile proprii Tronic, Silvercrest sau Parkside. Printre acestea se vor găsi produse utile în orice mașină.

În magazinele lanțului de supermarketuri german va putea fi găsit un set care include suport pentru telefon și încărcător auto, ambele marca Tronic. De asemenea, cablul încărcătorului include un adaptor pentru a putea fi folosit împreună cu mufe USB-C și micro-USB.

Cum se prinde suportul de telefon

Suportul pentru telefonul mobil se prinde la grila sistemului de aer condiționat al autoturismului, în timp ce adaptorul pentru priza de 12 Volți a mașinii include porturi USB-C și USB-A. Pachetul propus de retailerul german Lidl va costa 35 de lei și, în plus, va beneficia de o garanție extinsă, respectiv timp de 3 ani.

În plus, retalerul german Lidl propune celor interesați o lampă de lucru cu acumulator, marca Parkside. Aceasta va fi disponibilă la prețul de 70 de lei. De asemenea, dispozitivul oferă trei trepte pentru intensitatea fluxului luminos: 600 lm / 300 lm / 60 lm (în modul lumină frontală). Autonomia maximă a lămpii de lucru cu acumulator, în cele trei moduri, oferită de acumulatorul cu capacitate de 2.400 mAh este de: 3 ore, 6 ore, respectiv 16 ore.

Lampa are adaptor pentru încărcare

În plus, lampa vine cu adaptor dedicat pentru încărcare și dispune de un sistem magnetic pentru prinderea pe suprafețe de metal. În pachetul care va fi disponibil pentru cumpărare începând de luni, în magazinele Lidl din toată țara, este inclus și un cablu de încărcare pentru lampa de lucru cu acumulator.

Un adaptor pentru priză nu este disponibil, însă produsul de la Lidl poate fi conectat la încărcătoare de telefoane mobile sau la baterii externe.

Când a intrat Lidl pe piața din România

Primele magazine Lidl au fost inaugurate în țara noastră în anul 2011, iar astăzi sunt peste 300 de magazine în toate județele țării.

„Colaborarea cu furnizorii din România este una dintre prioritățile noastre și, de aceea, includem în oferta noastră un număr din ce în ce mai mare de produse locale. Pentru că înțelegem apetitul românilor pentru produse autentice, am inclus în sortiment produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Cămara Noastră sau fructele și legumele de la furnizori români, disponibile în Piața Lidl”, anunță retailerul german.

Urmăriți Playtech.ro și pe