Produsele cu care Lidl dă lovitura. Le găsești chiar în această săptămână la raft și au o reducere uriașă

Produsele cu care Lidl dă lovitura. Le găsești chiar în această săptămână la raft și au o reducere uriașă
Produse Lidl mai ieftine doar în această săptămână

Românii sunt înnebuniți după anumite produse Lidl în special. Acestea se vor regăsi în această săptămână pe rafturile supermarket-ului. Vestea bună este că toți clienții vor putea beneficia acum și de o super reducere, mai ales în weekend. Cât de mult au scăzut prețurile alimentelor tale preferate?

Produse reduse de la Lidl: clienții se bucură de ele în această săptămână

Lidl anunță reduceri chiar și de peste 40% în dreptul unor produse în această săptămână. Dacă românii nu au profitat până acum de ele, mai au la dispoziție câteva zile în care își pot cumpăra produsele preferate la prețuri mult mai mici.

Românii preferă deseori să-și facă toate cumpărăturile pentru casă de la celebrul retailer, iar primele zile de toamnă au venit cu reduceri de care trebuie să profite. Promoțiile sunt la specialitățile din carte, semipreparate și lactate, dar și la dulciuri și băuturi.

Retailer-ul a anunțat ofertele care sunt valabile până la finele săptămânii, adică până pe data de 5 septembrie. Cumpărăturile sunt acum mai avantajoase pentru o serie variată de produse. Mai exact, frigăruile de porc marinate au un preț promoțional de 1,99 de lei (100 grame) doar săptămâna aceasta.

La fel este și în cazul pieptului de pui dezosat care este doar 2.99 de lei (100 de gr) zilele acestea. Și cotletul de poc fără os costă mai puțin cu 33% doar acum, de la 1,99 de lei (100 grame).

Cârnăciorii pentru grătar sau prăjit sunt și ei reduși cu 33% până la finele săptămânii, de la 11,99 de lei la 7,99 de lei (300 grame). Mezelurile au prețuri bune și ele: 28% la șunca din pulpă întreagă de porc (4,99 de lei/100 gr), de 25% la șunca de Praga feliată (2,99 de lei/100 grame) și de 30% la salamul bănățean (8,99 de lei/350 grame).

Românii se mai pot bucura de un ‘super weekend’ cu reduceri pe 4 și 5 septembrie când pulpele de pui sunt mai ieftine cu 31%, de la 7,29 de lei la 4,99 de lei (1 kg). Pentru salamul țărănesc cu șuncă vei plăti mai puțin cu 40%, respectiv de la 12,99 de lei la 7,79 de lei.

Produsul care a dispărut din magazinele Lidl în luna august

  • Informare

„Mars recheamă din România produsele noastre de îngheţată menţionate mai jos. Acest lucru se datorează prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noştri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislaţia UE.  Acest fapt are impact cu privire la Mars precum şi alţi producători.

ESTE IMPORTANT că, deşi nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, noi folosim doar o cantitate mică din acest ingredient în produsele noastre de îngheţată.

Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din îngheţată este minimal şi mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă”
Informare ANSVSA

Urmăriți Playtech.ro și pe