Lidl, colaborare neașteptată cu gigantul Adidas. Clienții vor fi încântați, ce produse ieftine apar în magazinele din Spania

Lidl, colaborare neașteptată cu gigantul Adidas. Clienții vor fi încântați, ce produse ieftine apar în magazinele din Spania
Lidl oferă clienților din Spania produsele Adidas

Lanțul de magazine Lidl a decis să colaboreze cu unul din cei mai mari producători de articole sportive. Decizia surpriză, spun oficialii Lidl din Spania, vine în întâmpinarea părinților și a copiilor cu îmbrăcăminte sport de calitate la cel mai bun preț. Deocamdată parteneriatul se va desfășura doar în Spania. Probabil vom regăsi, în curând, aceste produse și în alte state, chiar și în România.

Gigantul oferă clienților din Spania produsele Adidas

Deși surprinzător acest parteneriat, nu este la prima sa manifestare. Lanțul german Lidl, în aprilie 2021, își surprindea clienții cu produse sport sub brandul Adidas. Lidl, alături de marca Adidas, a lansat și catalogat ca produs vedetă un set de box. Este vorba de un produs care este vândut doar prin intermediul site-ului său web și este disponibil atât pentru adulți, cât și pentru copii, la un preț de 89,99 euro.

În același trend, Lidl Spania anunță un alt parteneriat cu Adidas, pentru copii care se pregătesc de începutul anului școlar. Fără îndoială, luna septembrie este mai bună decât luna ianuarie, când vine vorba de vânzări. Pentru părinți și copii Lidl a a scos deja la vânzare manuale, rechizite școlare, uniforme, adidași, îmbrăcăminte sport și multe altele.

„Lidl și Adidas vă economisesc bani pentru școală”

Sub acest slogan, gigantul german a lansat o nouă campanie în parteneriat cu brandul Adidas, spun cei de la publicația spaniolă „EconomiaDigital”. Pe rafturile magazinelor din Spania, clienții Lidl vor găsi îmbrăcăminte sport de cea mai bună calitate, marca Adidas. În urmă cu câteva săptămâni erau scoase la vânzare rucsacurile cu logo-ul Adidas. Acum este rândul treningurilor produse de celebra companie.

În această colecție se găsesc haine confortabile pentru a practica sport, atât pentru copii, cât și pentru tineri. Conceput de haine pentru cursuri de educație fizică sau pentru a practica sport în sala de gimnastică.

Adidas prezintă tricouri cu mânecă scurtă Junior pentru băieți și haine de ploaie pentru bărbați. În noua ofertă se mai regăsesc jachete sport, pantaloni de trening, slipuri și articole de piscină, jambiere, adidași, printre multe alte articole de acest tip. Unele dintre ele sunt încă în vânzare.

Cu toate acestea, niciun produs nu este supraevaluat. Lidl a stabilit cele mai bune prețuri pentru aceste articole de îmbrăcăminte, marca Adidas. De exemplu, un client poate plăti pentru câteva tricouri 4 euro sau pentru îmbrăcăminte impermeabilă, doar 29 de euro.

Acest parteneriat între Lidl și Adidas nu a fost anunțat și pentru alte locații din celelalte state în care gigantul german este prezent pe piață. Putem spera că vom regăsi aceste produse la prețuri mici chiar și în magazinele online Lidl din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI