Produse începând cu 2 lei la Lidl România. Super-oferta de luni, 28 februarie, care îi așteaptă pe români

Produse începând cu 2 lei la Lidl România. Super-oferta de luni, 28 februarie, care îi așteaptă pe români
Produse incepand cu 2 lei la Lidl Romania

Lidl România anunță că se vor produce schimbări consistente în magazinele din toată țara. Celebrul retailer german a pregătit surprize plăcute pentru clienții fideli Lidl, oferte de neratat și promoții la cele mai populare produse. Românii se înghesuie pentru a obține cele mai avantajoase prețuri.

Ce produse costă numai 2 lei la Lidl România

Reprezentanții Lidl România i-au anunțat pe consumatorii din toate colțurile țării despre schimbările ce vor avea loc în magazinele lor. Ofertele săptămânale se schimbă, iar clienții Lidl se pot bucura de noi promoții la produsele lor favorite.

Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Lidl România aduce mereu ceva nou, motiv pentru care clienții gigantului german sunt extrem de mulțumiți, fiind atrași, în mod constant, de ofertele la produsele alimentare.

De exemplu, în săptămâna actuală, clienții Lidl România pot cumpăra spaghete cu ou la prețul de numai 2.19 lei, șuncă din piept de pui cu doar 2.49 lei sau pot achiziționa un pachet de biscuiți Rico mic dejun pentru suma infimă de 4.57 lei.

Tot în categoria produselor cu preț extrem de redus găsim gel de duș Cien, 250 de mililitri, la prețul de numai 2,79 lei. Săptămâna iberică aduce noi surprize pentru clienții care preferă mâncărurile originare din Spania.

„Răsfoiește revista de săptămâna viitoare și descoperă toate surprizele cu care te așteptăm ?: de la bunătăți #SolyMar în stil iberic, la buchete superbe de flori pentru zile speciale și până la accesorii pentru birou sau grădină.”, au scris cei de la Lidl România, pe pagina lor oficială de Facebook.

Lidl România mărește salariile angajaților săi

Faimosul retailer german aduce vești bune pentru angajații săi. Lidl România a anunțat că salariile angajaților se vor mări. Mai exact, cel mai mic salariu brut va crește cu 12,5%, la 4.950 de lei, adică 2.900 de lei net. Schimbările vor avea loc începând cu data de 1 martie.

Mai mult de atât, se pare că toți angajații Lidl România activi pe tot parcursul anului financiar 2022 vor primi, odată cu salariul aferent lunii februarie 2022, și un bonus anual echivalent cu valoarea salariului de bază din luna respectivă.

Compania nemțească le-a transmis angajaților săi că, pentru cei care se vor alătura echipei Lidl România pe parcursul anului financiar, bonusul acordat se va calcula proporţional cu perioada lucrată.

Urmăriți Playtech.ro și pe